Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel évek óta ismerjük egymást látásból. Pár évvel ezelőtt egy helyre jártunk hétvégente, akkor ráírtam, hogy meginnánk-e valamit. Nem kaptam választ. Most egy fél éve szomszédok lettünk. Ha találkozunk mindig mosolyog. Amikor kint vagyok az erkélyen folyamatosan felém bámul, néz. Lent szoktak sörözni a padon. Egy pár hete már kétszer hívott az ő legjobb barátja, hogy menjek velük iszogatni. Akkor arra felé mentem, ahol szoktak lenni, de a barátja nem volt ott, csak a szomszéd srác... Igazából nekem azóta is tetszik, de mivel akkor kikosarazott, így nem foglalkoztam vele. Csak most fura, hogy állandóan néz és mosolyog. Nőként én azt veszem le, hogy tetszem neki, de benne van, hogy én is túl gondolom. Nem tudom lenne-e értelme kideríteni, hogy ez így van valóban... Illetve, ha ígyis van, miként közeledjek...2020. máj. 25. 00:13
1/3 anonim válasza:
Hagyd, ha akarna valamit akkor írna
2/3 anonim válasza:
Ha nekem olyan csaj írna aki tetszik, akkor biztos nem ignorálnám.
3/3 anonim válasza:
Nehogy te fuss utána! Ha akar valamit majd elhív ő (nem a haverja). Te kezdeményeztél, most rajta a sor. Én a helyedben addig ignorálnám, mert lehet, hogy csak nevetnek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!