Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok szívesebben lányok? Egy költő pasit vagy egy BMWs alfahím menőcsávó szövege érintene meg jobban?
A költő pasi nagy romantikus szemeket meresztve elétek állna és finoman meghajolva elmondaná, hogy
- Óh, hölgyem, a bőröd mind a selyem
Ha nem randizol velem
Az kész gyötrelem!
Az alfahím menőcsávó észrevenne titeket, megnyalná a szája szélét és odakiáltana
- Helló cica, ha megsimogatlak, dorombolsz nekem? Te kis szexi dög, nyau-nyau!
Ezeket a kérdéseket amúgy ki írja ki? Mind a két példa annyira sarkított és nem életszerű dolog, hogy semmi értelme. Senki nem beszél így, hogy "hölgyem, a bőröd mind a selyem" meg senki nem mond ilyet, hogy "Helló cica, ha megsimogatlak, dorombolsz nekem? Te kis szexi dög, nyau-nyau!". Ezek ilyen ZS kategóriás szar filmben mennek el maximum.
Szerintem aki ilyeneket kiír azoknak semmi fogalma sincs a nőkről meg az életről.
#10: egy Bentley megteszi? 🙂
Mind a 2 marha szánalmas sztm!
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!