Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem fel vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha van egy lány, aki nagyjából ismer (tudja a nevem és hogy ki vagyok), és szeretnék vele közelebbről megismerkedni hogy kezdjek neki ha személyesen nem tudunk találkozni ? Írjak neki üzenetet vagy vegyem fel egyből msn-re ? 20F
2008. nov. 24. 02:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Mind a kettőnek megvan a hátránya (amennyiben nem tetszel neki):

levél: lehet, hogy nem válaszol

msn: lehet, hogy nyomulásnak veszi és nem fog tetszeni

De! Egyiknél sem dől össze a világ, próbálkozni nem szégyen. Én lány létemre már mindkettőhőz folyamodtam életem során és végül a mostani párommal is úgy jöttünk össze, hogy látott valahol, megtudta a nevem, majd levelezni kezdtünk. Ez volt 1 éve:)

2008. nov. 24. 08:40
 2/4 anonim válasza:
Nincs közös barátotok? kideríthetnéd, hogy tetszel-e neki, illetve van- e párkapcsolata és ha véletlenül van komolye-e. Szerintem nyugodtan írhatsz is neki, veszteni valód nincs, ha nem válaszol, tudod, hogy nincs esélyed. Próba szerencse, sok sikert.
2008. nov. 27. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:

hát sztem még egyszer találkozzatok egy buliban de nem ugy hogy megbeszéltétek hanem csak fussatok össze ot kicsit beszélgessetek a buliban vagy hivd el táncolni és bucsuzásnál modj neki vmi olyasmit hogy jo volt veled ma vagy tetszett a mai este megismételhetjük vagy ilyesmi

aztán nem következő na de kérdel tőle az msn címét de személyesen ,hogy beszélgethessetek

2010. márc. 4. 12:15
 4/4 anonim válasza:
Ha semmiképp nem tudtod elhívni valahova, akkor írj neki. Szerintem mindegy, hogy e-mailt írsz-e, vagy msn-r veszed fel. Próba, cseresznye.
2010. okt. 24. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!