Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most hogy "csináljam vissza"? Összevesztem a párommal és randira hívtam egy srácot, aki már hónapok óta tetszik.
Azóta viszont kibékültünk, a srác továbbra is bejön viszont, de nem akarok hülyét csinálni belőle sem, hogy én kezdeményeztem és most azt írom neki, bocsi mégse. Ő még idegen nekem, arra gondoltam, hogy 1x összefutok vele úgy barátilag (ezt még csak randinak se lehet nevezni, mivel semmit sem tudok róla, a nevén kívül, meg hogy hol dolgozik, bár fura hogy így belement a taliba a kezdeményezésemre). Páromnak azt mondtam, egy ismerőssel találkozom, de most attól félek, mi legyen ha a srác nem fog elutasítani. Mert ha igen, akkor ugye nincs "gond".
Szeretem a párom, de úgy érzem ellaposodott a kapcsolatunk, vannak problémák, amiket próbáltunk feloldani, de nem ment (nagy a korkülönbség).
Hogy lehet ebből a legjobban kijönni? Nem akarok se megcsalást, se gerinctelenséget, se boldogtalanságot és sem a páromból, sem a srácból nem akarok hülyét csinálni. Én arra gondoltam, ha tényleg bejövünk egymásnak, akkor szakítás.
"de nem akarok hülyét csinálni belőle sem"
Inkább magaból csinálsz hülyét
Te kapcsolatfüggő vagy?
Mert írod, hogy majd akkor szakítanál, ha bejöttök egymásnak a sráccal. De ha ennyire sz@r a kapcsolat, akkor miért kell várni, miért nem szakítasz most?
"Szeretem a párom" <-> "Én arra gondoltam, ha tényleg bejövünk egymásnak, akkor szakítás."
Vagyis amúgy egy másodperc alatt szakítanál vele és lelépnél a másik pasival, de mivel nem vagy benne biztos, hogy tetszel neki, így nem mered megkockáztatni a potenciális egyedüllétet, és inkább valahogy megracionalizálod magadnak, hogy "nem akarsz a pasiból hülyét csinálni", és ezért találkoztok "barátilag". Legalább magadhoz legyél őszinte, nem szereted a párod, ha egy összeveszésnél az első gondolatod a másik pasi randira hívása, és a lehetőségek között szerepel, hogy szakíts a pasiddal, amennyiben te is bejössz a pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!