Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak! El tudnátok képzelni komoly kapcsolatot, esetleg családalapítást huszonéves nővel?
Hát ez sokmindenen múlik. Elképzelni persze el tudom, ismerek is hasonló korkülönbségű, boldog párokat. Egy próbát megér, főleg ha hasonlóan érettek vagytok.
A problémát elsősorban az okozhatja, ha a lány még túl fiatalos a férfihoz képest és nagyon más az életvitelük. Na meg sosem árt tisztában lenni azal, hogy statisztikailag kb. 55 éves korodra meghal a szerelmed és 25 évig megtört özvegy leszel.
De drukkolok nektek, sok sikert :)
Én nő vagyok, de válaszolok, mert van saját tapasztalatom a témában.
23 éves voltam, amikor megismertem az akkor 40 éves páromat. Szerelem volt, és én is komoly kapcsolatban gondolkodtam. Neki volt már 2 gyereke, nekem egy sem. Azt mondta, nála simán belefér még, hogy legyenek közös gyerekeink is...
3 éve voltunk együtt, amikor megszületett a fiunk. Újabb 4 év múlva a lányunk. Éltük az életünket, nem jobban, nem rosszabbul, mint mások. Arról, hogy mibe szólt bele a korkülönbség a mindennapokban, regényt tudnék írni, de nem teszem. Végül is összesen 13 évet húztunk le együtt.
Ami miatt végül én léptem ki a történetből, a gyerekek, és a közös élet ellenére, az mégis nagyban a korkülönbségnek, és az egyre nagyobb szakadéknak volt köszönhető kettőnk között. Én még mindig csak 36 voltam, ő 53. Emberileg fontos volt még mindig, de férfiként már messze nem annak láttam, mint a legelején. Eljött az a pont, amikor már nem láttam magam előtt közös jövőt, nem tudtam újabb 10 évet elképzelni ugyanígy, és amit nem láttam huszonévesen, az csőstül szakadt a nyakamba jóval később.
Elváltunk, jó kapcsolatban maradtunk, és neveljük a gyerekeket. Én pedig találtam korban hozzám illő párt. Nem bánom a 13 évet. De sok okból kifolyólag a mai fejemmel nem így választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!