Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete pszichológushoz kezdtem járni. Elmondjam a srácnak, akivel három hónapja találkozgatok? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 11:04
1/8 anonim válasza:
A 3 hónap találkozgatás alatt mit értesz? Együtt vagytok? Vagy csak szimpla ismerkedés? Mondjuk mind2 alkalommal el lehet mondani biztosan meg fog érteni. Anno én is jártam,mikor összejöttem egy sráccal,és támogatott,megértett,kint várt a rendelőben. Vesztenivalód nem hiszem,hogy lenne.
2/8 anonim válasza:
A fiatalok körében talán már jobban elfogadott a pszichológushoz járás ténye, mint az idősebbeknél, így szerintem nyugodtan elmondhatod neki. Aki normális, értelmes, az meg fog érteni, és még szerintem örülni is fog annak, hogy változtatni próbálsz magadon. Ha meg nem ért meg valaki, esetleg elfordul tőled, akkor legalább tudni fogod, hogy valószínűleg nem illettetek volna össze.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#1-es Ismerkedés inkább, találkozgatunk egymással, de nem kimondott, hogy együtt vagyunk-e.Szoktunk komolyabb és személyesebb, mélyebb témákról is beszélgetni.
2020. máj. 18. 11:32
4/8 anonim válasza:
Miert jarsz pszichomukihoz?
Mi a baj?
5/8 anonim válasza:
Szerintem fő az őszinteség.
Persze van, aki elítéli az ilyesmit, de szerintem nem kellene.
Igen is, nagy lépés, amikor valaki felismeri, hogy problémája van, és mások hibáztatása, terhelése meg bántása helyett a kezébe veszi a dolgokat, és elmegy szakemberhez.
6/8 A kérdező kommentje:
#4-es
Azért kerestem szakembert, mert egyre nehezebben kezelem a stresszt, sirógörcseim vannak. Ezen már a barátaim és a család sem tud segíteni, tanácsot adni. Így jobbnak láttam külső segítséget kérni.
2020. máj. 18. 11:55
7/8 anonim válasza:
Mondd el Neki.Eleve közvetlenebb,nyíltabb tudsz Vele lenni,tudsz beszélni a nehézségeidről,ami akár Vele szemben is felmerülhet.És ami még fontos:az őszinteséged közelebb hozhat Benneteket egymáshoz.
8/8 anonim válasza:
Manapság szinte mindenki jár pszichológushoz, még ,,menőnek" is számít ha észreveszed, hogy van lehetőséged fejlődni és teszel is érte..amolyan státusszimbólum lett bizonyos körökben. Mondd el nyugodtan de ne túl intim dolgokat, csak ami kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!