Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy milyen lesz később ha most 26 évesen ilyen?
Egyetemet végzett (építészmérnök), szabadidejében a barátaival van, sportol, sokat játszik videojátékokon, a szüleivel lakik mert saját lakásra gyűjt. Intelligens és kedves, az egyeteln ami hiányzik az az ambicio? én 21 vagyok, az őkorában már jól fog állni a karrierem, pontosan kitaláltam az opciomimat, nem nagyon pazarolok időt játékokra, mindig olvasok, tanulok lehet kicsit egészségtelenül nagy a teljesitmenykenyszerem, de tudom mit akarok és h kell oda jutni.
Ő azt mondja tehetős lesz és kérdeztem a céljairól de még nem tudja hogy... ez nem furcsa 26 évesen?
Most dolgozik, vagy mi? Epiteszmernokkent azert gondolom csoro nem lesz, ha nincsenek is oriasi ambicioi, boven eleg, ha keresgel es nem fogadja el a legelso lehuzos allasajanlatot.
Mondjuk ez az “en gazdag leszek, de nemtom hogy, majd lesz ami lesz” az eleg benan hangzik. De agyonhajszolni sem kell magadat, tok termeszetes dolog, hogy a szabadidejeben pihen az ember.
Jó ég 🙄... Elég gáz, hogy így vélekedesz a barátodról, csak mondom. Remélem, eszmél, mielőtt gyereket dob össze neked.
Amúgy hogy akarsz karriert, ha szülni fogsz pár éven belül?
Manapság ha valakinek, pláne férfi létére 26 évesen nincsenek pontos tervei nincs elkesve. A gyerekvállalás egyebek tolódnak ki. Igen lehet hogy 50-70 éve ennyi idősen valaki már családapa volt de manapság ez ritka. Plusz nem lehet folyton dolgozni és tanulni, kell az idő a kikapcsolódásra is. Nekem te tűnsz egy picit túl maximalistának. Nincs abban semmi rossz ha az ember néha szórakozik, kikapcsolódik, barátokkal van pláne fiatalon.
Ezek a legszebb évek és persze fontos a tanulás, de az is hogy kiélvezd hogy fiatal vagy.:)
Lesz időd szülni meg tanulni.
Attól hogy nincs megtervezve minden perce még nem komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!