Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo-n mit jelent ez a funkció?
Szeretném elrejteni a profilomat, erre ugye van lehetőség a profil-beállításoknál a "láthatatlan mód" menünél, csak az ugye pénzbe kerül, és ezért nem szeretnék fizetni.
Viszont találtam egy olyan menüpontot az Adatvédelemnél, hogy "Csak azok láthatnak, akikre szavaztam / megnéztem" és ha itt "igen"-t jelölök be, akkor ez gyakorlatilag olyan mintha rejtett lennék nem? Mert csak pár lánynak szeretnék írni, a többiek pedig nem szeretném ha látnának.
Köszönöm.
Köszi, jó ötlet, de nincs ilyen üzenet.
Amikor rányomok a törlésre, akkor több mindent felkínál egyből:
Újrakezdés
Csendes mód
stb.
És van a "Rejtett mód" - "Profil eltávolítása a keresőkből" - ez lehet az vajon?
Ezt írja ki:
"Profilod nem fog a Google-keresőben megjelenni. Ha szeretnéd, hogy ismét látható legyen, a Beállítások - Adatvédelem menüpontban engedélyezheted a megjelenést."
Ez lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!