Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a kis történetről?
Egy lánnyal ismerkedem kb. 1,5-2 hónapja, nem rég volt egy találkozónk is, amit úgy éreztem nagyon jól sikerült illetve folytatást beszéltünk meg.
Aztán másnap jelezte hogy az egyik ismerkedős appon beszélget egy emberrel akivel nagyon jól el van, de csak haverkodnak, és találkozik vele. Rögtön a srác lakásán találkoztak, elmondása szerint jót dumáltak meg iszogattak, reggel ért haza.
Másnaptól már ilyen fura volt velem, eléggé távolságtartó, félvállról vett valahogy, semmi személyes hangvétel hanem ilyen semleges beszédstílus. Próbáltam az okát kideríteni, de nem mondott semmit. Valahogy bennem van, hogy ez a haverkodás duma csak egy mese amit szépen bekajáltam és már rég nem akar semmit tőlem, maximum tartalék maradtam. Szerintetek?
Elsőre a srác lakásán találkoztak, iszogattak és reggel ért haza.
Lefordítom neked mert látom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban:
A csajt reggelig kúrta a srác orrba szájba. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!