Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arrol a velemenyetek, hogy lanyt randia hivok, neten de csak egy oreg ladam van. (zsiguli). Kicsit szegyellem, ezért rakerdezek, ladaba beulnel e? erre a lany lemondja a randit
A tesómnak két drága nyugati autója és egy Ladája van, mert az a hobbija.
Ha első randira megy, akkor a Ladával megy mindig, mert remek szűrő. Volt, aki kiesett emiatt, de nem sajnálja.
A jelenlegi barátnőjét nem érdekelte, hogy milyen autója van.
Ó, mit nem adnék egy Ladáért. :(
Az első kocsink annak idején Lada volt, de sajnos túl sokba került volna a javítás (70-es évekbeli volt, már sok minden rossz volt rajta), és eladtuk olyannak, aki foglalkozni akart volna vele. Később én is tervezek Ladát (is) venni.
A Lada menő.
Felénk BAZ megyében sok nő ha van egy normális ladád kb azt kérdezi mikor puszilhatom meg. Na de a Rally kúltúra egyik fellegvára vagyunk. Némi normális optikai tunninggal menővé tehető. Szépen összerakott futómű festett lengőkar szilentek szép gátlók rúgók. Normális világítás....egy szép végdob.
Nem friss a fényezése,de polírozhatod.
Szelepdeklit légszűrőházat lehet szépen festeni. Beltèrbe flokkolás...
OFF
Igen, full ékezetes. Kell vacakolni a beállítással, de megéri.
Én pl a javaslatokat kikapcsoltam, mert egyrészt be tudom írni az ékezeteket, másrészt azzal sok helyet foglalna már (plusz egy sor). Ha kell segítség, akkor írj!
Témánál arra kell figyelni, hogy a 4 soros teljes ékezetes legyen, hogy qwertz legyen, és hogy látszódjanak a másodlagos karakterek. Én valamelyik feketét használom. Az automatikus javításokat meg egy az egyben ki lehet kapcsolni. Van gyorsmenü emojikhoz 🥰 „magyar idézőjelek”
Imádom.
ON
Lehet, én is hasonlóan reagáltam volna.
Teljesen felesleges előre közölnöd az autód márkáját, az meg nagy hiba volt, hogy még nem is találkoztatok, de azt kérdezed, beülne-e az autódba. nekem is berregne a vészcsengő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!