Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfiként hány éves nőkkel kellene ismerkednem, ha 10 évvel fiatalabbnak nézek ki?
30-40 közötti nők kisfiúnak néznek, pedig velük szeretnék ismerkedni. Ugyanakkor 18-23 közötti lányoknak tetszem. Viszont amikor megtudják a korom, akkor megijednek ( megértem őket, én sem szeretnék ilyen fiatalokkal párkapcsolatot, de az idősebb nők számára viszont nem vagyok vonzó)
Úgy érzem sakk matt helyzetben vagyok. Van erre valami megoldás?

Nálam ugyanez a szitu, csak kisebb léptékben. 26 éves vagyok, de olyan 20-21 évesnek szoktak nézni. A korombeli, kb 24-26 éves csajok észre sem vesznek, legjobban a 17-20 éveseknek szoktam tetszeni. De ott meg már a legtöbb húzza a száját, amikor megtudja az igazi korom.
Az idősebbeknek (vagyis korombelieknek) a fiatal kinézetem, a fiatalabbaknak a magas korom miatt nem alakulnak a dolgok végül.

"Normál esetben már házasnak kellene lenned, 1-2 gyerekkel."
Szerinted. Szerintem meg az a nem normális, aki megházasodik és gyereket csinál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!