Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemértem, jelenleg három centis a szőr a lábamon. Férfiak (25 felett csak), titeket zavarna?
Inkább bátor. :-) Kedves utolsó hozzászóló. Gondolom te az az edzőtermi,
magát a tükörben 24 órában csodáló típus vagy...
"Megmértem" - ez qva jó :D
'Ön mit csinál a szabadidejében?'
'A lábszőöőm hosszát méregetem' :D
Ez pont olyan bizarr, mint az a bácsi aki világrekorder lett a "leghosszabb fülszőrrel" - fúj! Vagy az az őrült néni akinek ilyen méteres körmei voltak (dokumentumfilm is készült róla).
De amúgy kérdező, ez a te dolgod, ha találsz olyat akinek bejön, az nyertes ügy, ha pedig nem, akkor azt is el kell fogadni.
Aki pedig azt kérdezi, hogy miért "divat" a szőrtelenség lassan mindkét nemnél, annak az az oka, hogy a '70-es '80-as években eltúlozták a szőrösséget, gusztustalan mértékben (hippik, hippik, fújfújfújfúj), olyan undorító mellszőrzetek sincsenek azóta szerencsére a médiában szereplő férfiakon, illetve a nők esetében sincs már olyan, mint a "vintage felnőttfilmekben", ahol ruha nélkül is olyan, mintha bugyit hordanának.
Egyszerűen eltúlozták az akkori időkben, az inga visszacsapott, most a másik végletnél járunk. De az inga megint visszacsap majd egy idő után. Ez az inga természete. Talán egyszer beáll majd az arany középút. Ami most is a legjobb a témában, csak az emberek végletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!