Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miyen ajándékot vegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miyen ajándékot vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés

Közeledik a Mikulás napja...és fogalmam sincs hogy mit vehetnék és mit szertene kapni tőllem a barátom ajándékba...nem vagyok valami romantikus alkat és ő sem...inkább szabad és kiegyensulyozott lelkek vagyunk mind ketten :) Én meg elég félénk is vagyok, pedig már lassan egy fél éve vagyunk együtt...

egy 15 éves lány

2008. nov. 23. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikulásra nem kellenek nagy dolgok. Esetleg egy tábla csoki, vagy menjetek el valahová, töltsétek együtt a napot.
2008. nov. 23. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Én adventi naptárt vettem!Minden napra 1 csoki...:)
2008. nov. 23. 16:08
 3/9 Srapnel ***** válasza:
Helyesírási szabályzatot és mindenféle könyvet. Hátha te is azt kapsz tőle, mert rád férne. Egyébként is, te ismered, NEKED KELL kitalálnod.
2008. nov. 23. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
én egy zacsi pisztáciát vettem neki,mert imádja,meg egy kis Mikus mécsestartót...Ilyen kis,apró dolgokat,meg majd kap egy csokimikut:)
2008. nov. 23. 18:47
 5/9 A kérdező kommentje:
:( nem tudom hogy ezt az izet azert talaltak ki hogy az emberek segitsenek egymason vagy azert hogy sertegessuk egymast?
2008. nov. 23. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
A 3. hozzászóló elég Kötsög volt...:/
2008. nov. 23. 22:08
 7/9 Srapnel ***** válasza:

1. Mi az, hogy köcsög vagyok? Nem én írok helytelenül.

2. A kérdező ismeri elvileg a saját barátját, neki kellene tudni, hogy mi kell a másiknak, nem vadidegeneknek.

2008. nov. 24. 14:02
 8/9 A kérdező kommentje:
de attol lehet otletet adni nem?
2008. nov. 24. 14:07
 9/9 Srapnel ***** válasza:
Lehet. Ez igaz. Vegyél neki valami kütyüt.
2008. nov. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!