Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 es körüli nők mi a véleményetek a fiatalabb fiúkról párkapcsolat terén?
Ez a kérdés elsősorban a 30-40 es nőkhöz szól.
Ti szívesen összejönnétek egy huszonéves fiúval ha annak munkája van, értelmes, és többnyire azért jól is néz ki?
Esetleg még kezdeményeznétek is mint tapasztaltabb fél?
Vagy, hogy fogadnátok egy ilyen közeledést?
Az, hogy szingli vagy házas-ként gondolod így is írd le.
Ciki lenne vele bárhová elmenni?
Köszi a válaszokat! :D
Nem érdekelnek a fiatalkor előnyei. Az akkor volt előny, mikor én is az voltam. Már kinőttem abból a szintből és az életüket hasonlóan jól alakító, korban hozzám közel álló férfiakkal ismerkedem.
Már önmagában egy a "fiatalabb jobb" szemléleted és önmagad rátukmálása másokra egy visszataszító dolog, amiből normális ember kinő. És biztosan találnék mást is, ami miatt azt tudnám mondani, hogy kicsi vagy te még agyilag.
Azt hiszem félreértettetek.
Nem azt mondom, hogy a fiatal jobb mindig. Ez is személyfüggő kinek mi. De ez normális, hogy aki idősödig az kezd ellustulni inkább csak a mindennapoknak él stb, és emelet egy fiatalabb egyén akiben több az életkedv és akár jobban a kedvetekre tehet sok téren feltételezem jobb lehet. Én legalábbis örülnék neki.
Az, hogy 3 ismerősöm is volt aki idősebb egyénekre leltek az csak bizonyíték arra, hogy a 30 as férfiak jobban kelnek. Gyakorin bármikor megkérdezték mindig az idősebb férfiakat akarták a leányzók. Persze csak egy részük és nem mindegyik lány!
De az én kérdésem nem erre irányult hanem pont fordítva az idősebb hölgyek véleménye érdekelne. Köszönöm az összes őszinte véleményt ami számomra fura de emellet teljesen megértem. :D
Remélem érthetően fogalmaztam. Néha elírok egy két dolgot.
Úgy értem a szent dolgot, hogy egy férfiaknak szinte tök mindegy, hogy az illető fiatal vagy idős. Ha fiatalon csinos akkor bepróbálkozik, de ha idősebben csinos akkor is.
De akkor nők hiába látnak egy csinos fiatalt szinte említésre se méltatják, éééértem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!