Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit érthet az alatt egy 50 es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érthet az alatt egy 50 es férfi, hogy tart tőlem?

Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtem egy férfival, aki 50 éves. 15 évvel vagyok fiatalabb mindketten diplomás vezető beosztású emberek vagyunk. Jól indult minden keresett, randiztunk stb. De most visszábbvett. Megkérdeztem mi az oka amire a válasz ez volt hogy tart tőlem.

2020. máj. 2. 15:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Várom még a hozzászólásokat. Ugy érzem nem volt komoly kapcsolata régen. És van egy életritmusa, munka, sport, egy fia, ami kitölti az életét.És ebbe lehet tényleg nem férek bele. Vagy valóban nem is akarja. Vagy olyan, akit zavar, hogy saját kocsim, házam van és túl határozottnak, céltudatosnak tart. Nem tudom.
2020. máj. 2. 17:23
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

3 lehetőség van

1. mégsem jössz be neki

2. fél, hogy nem lesz elég neked az ágyban

3. házas, és berezelt

2020. máj. 2. 18:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkozom,hogy nem kérdezted meg mit is jelent ez a részéről?

Nem hiszem,hogy a korkülönbség zavarta, hiszen akkor is tudta,hogy hány éves vagy amikor megismerkedtetek és azt írod,hogy az elején minden jól ment, később vett visszább.

Azt sem hiszem,hogy az egzisztenciád, az anyagi javaid zavarnák, hiszen ha Vezető bizonyára Neki is megvan mindene.

Azt már el tudom képzelni,hogy megszokta a magányt,hogy úgy tölti és azzal a szabadidejét amivel szeretné.Ez azért is hihető mert egy bizonyos idő után jöhetett rá arra,hogy amennyiben kapcsolatba kerültök nem maga rendelkezik az idejével...

Ha ettől tart viszont nem jó megfogalmazás az,hogy "Tőled tart", hiszen a saját kialakított életét félti.

Ha Neked szimpatikus kérdezz rá, és kérd,hogy őszinte legyen Veled. Remélhetőleg meg tudjátok ezt beszélni.

2020. máj. 2. 18:35
 14/21 anonim ***** válasza:
16:52 megírta amit akartam.
2020. máj. 2. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ötvenes kell írhatsz
2020. máj. 2. 22:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál a #11-ben egyértelmű, hogy attól fél, hogy túl sokat akarsz tőle. Neki elég a kaland. Nem konkrétan tőled fél, hanem a kényelmét félti.
2020. máj. 3. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy mi oka ennek a nagy pál fordulatnak. Lehet a korkülönbség vagy arra gondol, hogy te még szülhetsz is szeretnél utódot.
2020. máj. 3. 14:46
 18/21 anonim ***** válasza:

A korkülönbség eleve adott volt, arra nem később jött rá.

Gondolom az is felvetődött és tudott,hogy a kérdezőnek van-e gyereke, illetve szeretne-e.

Szerintem tart attól,hogy a szabadságában, amit megszokott, korlátozva lesz.

De ezt csak Ő tudja, mi csak találgathatunk.

Meg kell kérdezni, és ezt nem ciki megkérdezni, természetes.Már meg kellett volna kérdezni ha fontos ez a férfi.

2020. máj. 3. 14:54
 19/21 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem és kerdezte, hogy szeretnék e. Mondtam, hogy igen.
2020. máj. 3. 23:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor lehet,hogy itt a megoldás:Ő már nem szrretne. Ami valahol érthető is. De ezt megmondhatná.
2020. máj. 4. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!