Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mennyit illik bókolnia a nőnek?
Van valaki, akivel ismerkedek, és hát nagyon jól néz ki, elolvadok a mosolyától, nézésétől, imádok vele beszélgetni is. Ha ránézek, folyton az jár a fejemben, hogy hogy lehet valaki ilyen helyes?! Legszívesebben folyton tudtára adnám, mennyire tetszik, nyilván ezt nem fogom megtenni, mert enyhén szólva fura lenne. :D
Lányok, nők, ti szoktatok bókolni a férfinak? Ha igen, mennyit, milyeneket?
Meg lehet jegyezni, hogy jó az illata, ha puszit ad, vagy hogy kedves a mosolya, esetleg hogy jó vele beszélgetmi.
Ezzel azt is kifejezed, hogy tetszik, de nem minden alkalommal, és nem egyszerre. A férfiaknak is kell a pozitív megerősítés, de amit te csinálnál már kicsit beteges.
Nem kell folyamatosan, de amikor kikívánkozik belőled, akkor ne fogd vissza magad. Természetesen nagyon jól esik, főleg ha látszik a férfi szeméből, hogy szívből gondolja, nem csak üres frázisokat csattogtat.
Én néha vissza szoktam dicsérni 1-1 bók után, olyan férfiaknak való módon.
A kapcsolattartáshoz elengedhetetlen az őszinteség!!!
Ha valami kikívánkozik belőled, azt mondd ki! Ne alakoskodj, ne színészkedj, hiszen hónapok, évek során úgyis kibújik a szög a zsákból éle levet, mert "...anyám, nem ilyen lovat akartam!" (Ez egy nagyon régi slágerből van.)
Nem kell minden randevún agyondicsérni, de bizony nekünk férfiaknak is jól esik a dicséret (szép a szemed, a hullámos hajad, a csókod, az ölelésed, a mosolyod, az érintésed, a meleg kezed... és ami éppen szép, jó, kedves, jóleső). Nagyon téved, aki azt hiszi, hogy ezzel a nő megalázza magát.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!