Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha kiderülne, hogy a srác, akivel randíztok ilyen zenéket hallgatni?
Sosem hallgattam azokat a zenéket, amiket a többség (tucc-tucc zenéket). Sosem érdekelt ez a témakör, hogy zene.
Megvan a magam kis stílusa. Ezeket szoktam hallgatni: Irigy Hónaljmirigy, Krúbi, Polgár Peti, Belga, Kovbojok. Nagyjából ezeket hallgatom mindig.
Mennyire lehet ez kiábrándító számotokra?
25F
Netudom! Én ilyeneket halgatok, mielőtt dolgozni megyek, meg este is! Ez nem nagyon jön be nekik bár lehet nem a zene miatt! De ezért nem fogok változtatni Ez a munkám, ez az életem nem szólhat bele senki!
Általában a csajok az állkemény embereket szeretik, akik feszítenek a bömösben a pláza előtt! Mi meg akik nem csak dumálunk általában beteg agyú degenerált jelzőt kaplyuk sokszor! Ne akard elnyomni azt aki vagy mások véleménye miatt!
Nem a kiábrándító szót használnám de alig alig lenne közös az ízlésünkben. Én inkább rock párti vagyok de szinte bármit meghallgatok aminek jó a szövege és a dallama. Ugyanakkor a Belga és Krúbi pont olyan amivel ki lehet űzni a világból. Egyszerűen számomra irritáló ez a sok értelmetlen szöveg alatta az idióta zenével. Elfogadom hogy van aki szereti (húgom is rendszeresen hallgat ilyesmit) de én nem tudom hosszú távon elviselni. A mirigyeseknek vannak jó dalai bár azokat se hallgatnám nonstop. A másik két előadót nem ismerem.
A zenei ízlés nem feltétlen kizáró tényező mert szerencsére könnyen el lehet kerülni a közös zenehallgatás élményét. Emellett ha nyitottak a felek lehet olyan zenéket találni amik mindkét félnek élvezhetőek egy egy autózás vagy takarítás erejéig.
Kiábrándító lenne valamennyire, mondjuk én egyáltalán nem hallgatok magyar zenét.
Amíg nekem nem kéne hallgatnom, addig nem zavarna különösebben, de az is biztos, hogy koncertekre nem kísérnélek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!