Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az az embertípus (férfi vagy nő, tökmindegy), aki leginkább irritál, ha társkeresésről és randizásról van szó?
"másfél év alatt nem esett le, hogy nem kellesz neki?"
Te miről beszélsz? Érteni magyar?
Nem voltam még fent társkeresőn, de facebookon vagy más oldalon már ismerkedtem. Nem célzottan, csak úgy alakult. A "kedvenceim":
- Engem senki sem szeret, brühühü, sajnálj. (Igazából körülrajongott csajoktól láttam ezt a szöveget.)
- Amikor azt mondják: Nincs egy normális srác sem. És ráhajtanak a nem-normálisakra.
- Bejelöl, ír, hogy szia és ennyi. Várja, hogy szórakoztassam.
- Egónövelők, akik előadják, hogy nem tartják magukat szépnek és csak várják a pozitív megerősítést.
- Észreveszem, ha leül a dolog és nem lesz folytatás. Ilyenkor korrektül közlöm, hogy oké, ez van, ne erőltessük. Éééés ilyenkor elkezdik előadni, hogy jajj, nem, érdekelsz meg ilyenek. Komolyan: Ennek mi értelme? :D
- Amikor az illető irigykedik minden csajra, aki nála jobb.
- Nem a külső számít emberkék. De, nekik a külső számít a legjobban.
És a kedvencem: Én nem olyan lány vagyok. Ezt minden csaj előadja, aki olyan... :D
Aki nem tud normális bio-t írni, főleg az, aki csak odaírja az Instája címét aztán annyi.
Akinek egyetlen hobbija az utazás.
Akinek rohadtul-nem-vicces mémek is vannak a képei között.
Az összes instapitsa akik csak egónövelésért meg követők gyűjtéséért vannak fent.
Ja most nézem, azt hittem Tinderes kérdés, na mindegy, ettől még igaz.
Az irritál erős szó nálam, inkább vicces tapasztalataim vannak. :D
Kulturáltan meg van fogalmazva, hogy "sajnos" nem dohányzom és nem is tolerálom. (tl;dr nektek: gyűlölöm!) A hölgyike a profilképén bagózva pózol. 🤷♂️ Beszívez/jelöl meg ír üzenetet. Udvariasan elköszönök tőle, miután megköszöntem a jelölést. Sorry... Tudom-tudom, válogatok... 🙄😅
Jön a jelölés, nézem én is, aranyosnak tűnik, van leírása is, yay szupi! Természetesen megköszönöm a jelölést és jelzem, hogy visszafele is szimpi a dolog első blikkre, de én most nem tudok net előtt csücsülni, ha este neki jó, akkor beszélgetünk később? Válasz jön vissza, hogy ok, nem gond. ÉS estére ghostolva lettem... 🤷♂️
Én jelölök, visszakapom, e-mailezés, talit kérek kis idő múlva. Talizunk. Kiindulva a tapasztalataimból, ha a kávézó után elköszönünk egymástól, akkor ugye az azt jelenti, hogy egy jót beszélgettünk max... (Amivel nincs gondom, csak tisztázzuk!)
Még rá is kérdez, kb 1,5 óra után, hogy van kedvem sétálni és folytatva a beszélgetést (Kávézó zár lassan)? Mondom, hogy a viharba, ne? Szuper az idő, gyerünk, mi baj érhet minket? Még ráhúzunk egy 2 órát 'köbö. Elkísérem a buszához. Itt még nyeregben érzem magamat. (😅)
Aztán jön a következő mondat: "Azért chaten maradunk partnerek?" Őőőő, ok szóval... IZÉ... :)
Szoktam azt is jelölni, hogy nem vagyok a végtelen chatelgetés híve... Szintén oda-vissza jelölés után, chatelés, sok-sok messengeres beszélgetés. És érdekes, csak húzza a talit, csak nyújtja... .... Most nem jó, majd igen talizunk, majd... ... :)
Hát én kívántam tényleg elnézést! :D
Bocsi, ha hosszú voltam. :)
-Megnézi a fotót, a levelet már olvasatlanul törli.
Marhára megéri neki normális levelet írni
-Éveken át a társkereső környékén sem jártam, aztán mikor szétmentem a párommal, akkor azt látom, hogy ugyanazokat az arcokat eszi ott a fene... Ne mondja senki, hogy 5 év alatt nem talált társat, az ilyen vagy nem keres, vagy olyat keres, aki nem létezik, és csak rabolja más idejét
- Átlag lány, elkezded megismerni, egyszercsak kiderül hogy a helyi szépfiú megdugta, majd kirúgta, közli veled, hogy mocsok állat vagy, minden férfi csak szexet akar, és törli magát - te meg nem érted, hogy ezt hogyan sikerült rólad megállapítania, amikor hetek óta egy randit nem sikerült összehoznod, arról nem is beszélve, hogy valakit otthagyj egy este után
- Rád ír, 5 gyereke van, 120 éves vagy kilós (már nem emlékszem) az élet iskoláját végezte el, mikor !!!udvariasan!!! visszautasítod, akkor 100 levélben hisztizik, hogy csak azért, mert a gyerek vagy az életkor, vagy a kiló. Persze, ha ő utasít el valakit, akkor miért ne tenné, hiszen joga van megválogatni, hogy kivel akar kezdeni.
- 1.5 hét udvarlás után közli, hogy valójában van pasija, csak azzal nem lehet értelmes dolgokról beszélni, így annyira örül, hogy megismert téged, és mennyire kár, hogy nem facér (erre egyébként sem az adatlapja, sem a korábbi 1.5 hét nem utalt semmilyen téren)
Szóval kb ezek a típusok idegesítenek, de mivel a társkereső 99.9%-ban ebből áll az a 0.1%-ot meg szinte lehetetlen megtalálni, így hagytam az egészet a fenébe, még akkor is, ha volt nagyon komoly, és hosszú kapcsolatom társkeresőn megismert nővel
Női oldalról:
Az nagyon tipikus, amikor írunk 3 sort, és utána azt írja, hogy ilyen meg olyan szimpi vagyok, ezért randizzunk. :D
Ha netről ismerkedek, akkor nem szeretem, aki első randin meg akar csókolni, pláne amikor semmilyen kontextusba nem illik a dolog, még érintés vagy ölelés sem volt, de már csók. Ha elhúzódok, akkor az persze jel, hogy 2 perc múlva ismét meg lehet próbálni. Akkor már inkább kérjen engedélyt, még ha illúzióromboló is, de legalább nem kell kényszerből smárolnom.
Idegesít, aki felmagasztal még azelőtt, hogy eldöntöttem volna, mit akarok tőle. Magasztaljon, ha már kapcsolatban vagyunk.
Nekem kell irányítanom a randit.
Nem hív meg egy kávéra sem, csak körözünk a parkban, és nem fújja be magát valami férfias valamivel, hogy esély se legyen egy kis plusz vonzalom kialakulására.
És ez általában kombóban jön :D
Az összes férfi/fiú/srác irritált, aki eddigi életemben próbálkozott nálam.
1. Nálam jóval fiatalabb, tini srác, egy közös csoportos program ürügyén szóba elegyedtünk, kedves voltam vele, mert mindenkivel az vagyok, ameddig okot nem adnak durvább reakcióra. Ezen annyira felbátorodott és úgy beleélte magát a dologba, hogy napokon belül már a barátnőjének gondolt, ajándékokat vett nekem, konkrétan "szakítanom" kellett vele kb a második találkozás után, mikor felfogtam, hogy mi történik (részemről minimális vonzalom sem volt soha, legfeljebb havernak tartottam). Ezután a fél órás kapcsolat után annyira magába zuhant, hogy az összes haverjának, az anyjának, az apjának, a létező összes ismerősének elhíresztelte, hogy mekkora szemét r....c vagyok. Ezt évekkel később, a saját anyámon keresztül tudtam meg, mikor már hozzá is eljutott a pletyka.
2. Egyetemen a semmiből, totál ismeretlenül erőszakosan haverkodni próbáló csávó. Ahogy tudtam, igyekeztem kerülni, de egyszerűen rám tapadt, levegőhöz sem hagyott jutni. Reggel a koli előtt várt rám, órákon kérdezés nélkül mellém ült, utána elkísért bárhová mentem, mikor elbúcsúztam tőle, 2 perccel később már írt nekem. Egy ideig igyekeztem csak semlegesen viselkedni vele, hátha veszi a lapot, hogy nem vagyok rá kíváncsi, hát nem vette. Akkor kopott le, mikor direkt nem válaszoltam az üzeneteire, máshová ültem vagy be sem jártam azokra az órákra, ahol tudtam, hogy ott lesz.
3. Neten megismert pasi, többször megbeszéltünk találkozót, minden alkalommal lemondta, én pedig tudomásul vettem, hogy nem kíváncsi rám, nem írtam neki többet. Ettől függetlenül pár havonta (gondolom mikor senki mással nem jött össze a dolog) eszébe jutottam és írt, hogy "na mi újság?". Sosem válaszoltam, erre mindig jött a szemét r...cozás, amit szintén figyelmen kívül hagytam, végül le kellett tiltanom, mert egyszerűen nem bírt leszakadni rólam annak ellenére sem, hogy évek óta egy üzenetét sem olvastam el.
4. Szintén netes ismerkedés, az egyik előző kommentben leírthoz hasonló kínlódós kommunikáció (unalom, érdektelenség, néha egyszavas válaszok, amikor épp nem csak egy szmájlira méltat). Én sajna az ilyet kb 3 üzenet után megunom, ghostoltam az illetőt, illetve a komplett profilomat is töröltem az adott alkalmazásból. Hetekkel később, random jön a számon kérés, hogy ugyan miért, mi volt a baj. Válaszra sem méltatom, tiltom az illetőt. Erre valahogy kinyomozza a személyes adataim, a közösségi oldalaim elérhetőségeit, minden létező platformon zaklat. Egyedül még a lakásomnál nem jelent meg, hál'istennek.
Tinderes tapasztalat:
1. Párba állunk, írok neki (rövid, de kreatív, nem a "szép vagy, mizu?" jellegű nyitás), de derogál neki válaszolni (ez sajnos ma már gyakori jelenség, nem is akadok ki rajta). De amikor unmatch után pár héttel ismét párba állunk, majd megint semmi, majd több hónap múlva immár harmadjára ismét párba állunk és megint semmi, na ott már végleg hagyom a francba.
2. Chat során bármilyen kis ártatlan, viccesnek szánt megjegyzésre besértődik. (Pl. megkérdezem, hogy mit olvas, amire egy "Kín a sötétben" jellegű címet ír, erre viccesen írom, hogy azért ugye nem depressziós. Erre jön a semmiből, hogy mekkora bunkó barbár vagyok, nem is erről szól és bla-bla :D).
3. Masszívan csal a képekkel, aztán személyes találkozón csodálkozik, hogy nem őszinte a mosolyom.
4. 1-2 sikeres randin túl vagyunk, néha telefonon is felhívom, jól elbeszélgetünk. De ahogy megvárom, hogy ő is keressen magától legalább egyszer, örökre eltűnik...
5. Élőben: többször is magától keresi a társaságom, néha flörtöl, jól elbeszélgetünk, ha olyan a helyzet táncolunk, de ha ezek után elhívom randira, akkor meg van lepődve.
6. Életemben csak egyszer volt ilyen, de nagyon emlékezetes. Neten megismert lánnyal szokásos első randi, megjelent, kb. olyan volt mint a képeken, elsőre blikkre minden OK. Aztán ahogy leültünk, kb. mintha megnyomták volna a PLAY gombot a magnón, és előadott egy 60 perces monológot, közben rólam semmit sem kérdezett, szóhoz jutni sem hagyott (pedig alapjáraton én is rengeteget dumálok :D), sőt reagálni is annyit tudtam, hogy "aha", "hű, tényleg", "ja"...
32F
Már elengedtem ezt a dolgot. Rájöttem hogy a társkeresőkön fent lévő nők jó nagy része nem passzolna hozzám... A másik része egyszerűen szórakozásból van fent, a maradék pedig átkozza a netes társkeresést a bunkó pasik miatt, és elutasító mert 1 levél(normális érdeklődő) után azt mondja én is csak a szexre megyek biztosan....holott én pont hogy komoly kapcsolatot keresnék, de ő jobban tudja...
Marad kb 0.0001% akit meg kellene találnom a rengeteg különböző társkereső oldal, vagy app valamelyikén. Amint ez tudatosul már el is ment a kedvem az egésztől.
Élőben meg nem forgok olyan közegben ahol lehetőségem lenne ismerkedni, és már lassan 40 leszek. Sok esélyem már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!