Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltátok ehhez, ha bevallaná neked az illető még az ismerkedés közben?
Hogyan reagálnátok ha második-harmadik randi környékén a partneretek bevallaná, hogy intim képeit az exük felhasználta és kirakta a netre? Értékelnétek az őszinteséget? Eltudnátok ígyis fogadni?
Feltételezzük hogy arc egyiken sincs, férfiak és nők válasza egyaránt érdekel
Ha összejönnénk, segítenek "elbeszélgetni" az exével.
Persze, hogy örülnék az őszinteségnek.
Nem értem miért a partneremről árulna el bármit is hogy az exe felhasználta azokat a képeket. Párkapcsolatban szerintem tök normális bízni egymásban, és önmagában az hogy intim képeket készít a párja számára, akivel egyébként is szokott szeretkezni feltételezem, nem egy helyből elítélendő tett. Legfeljebb felelőtlennek vagy meggondolatlannak mondanám, de abból is az enyhébb fajtának.
Volt egy szemét exe. Van ilyen, sokaknak van. Az egyik embert verte, a másikat anyagilag kihasználta, a harmadikat évekig csalta, neki pont a képeit tette közzé. Egyik sem az áldozat hibája.
Ez így kevés info. Vannak olyan helyzetek amikor nem tehet róla az illető, és csak áldozat pl. érzelmileg ki volt szolgáltatva..stb.
Tudnék több példát sorolni.
Én személy szerint ettől függetlenül is támogatnám azokat az embereket, akiket kihasználtak manipulatív vagy pszihésen beteg emberek, és szerintem nekik a legjobb az lenne, ha egymással tudnának barátilag ismerkedni. Csak egy példát mondok, mondhatnék több példát is, nem csak fiatal emberekről, de én csak egy példát szeretnék mondani az emberi gonoszság azon példája, ahol az emberek megmutatták a virtuális térben hogy mennyire undorítóak tudnak lenni,azt híve, hogy a virtuális térben megtehetnek bármit arctalanul.
Amanda Tod, őt sajnos kikezdte a nagy világ is. Pedig egy értékes lány volt, és biztos vagyok benne, hogy nagyon szép jövő állt volna előtte mind szakmailag, mind család ügyileg, ha sikerült volna neki leküzdenie az emberek előítéletét és undorító támadásait.
Rengeteg celeb csináltatott már a párjának szexi képeket,ismétlem nem a nagy világnak, privát képek a párjának,szóval akkor ha szakítanak utána szerinted nem fog már összejönni mással? A GDPR törvénye szerint ha valaki a másik beleegyezése nélkül ilyet csinál, az bűncselekmény, szóval akkor ha szakítanak utána szerinted nem fog már összejönni mással?
Ha ténylegesen ártatlan ebben a dologban az illető, akkor ő csak egy áldozat és ugyanolyan értékű ember mint bármelyik jó ember. Az más kérdés, hogy nekik évekbe és évtizedekbe telik, míg ezeket a dolgokat feledni tudják. Egyébként az ilyen esetekben feljelentés, pereskedés, kártérítés, és elárulom, börtön. Hogy ha írnak a google-nak az áldozat akkor alapból leszedetheti, mert ők is küzdenek ez ellen nagyon is, és amúgy a google az ilyen bosszú fütyihuszárok aljas lépéseit van hogy nem is jeleníti már meg, úgy nevezik hogy SEO és mesterséges intelligencia, ami intelligensebb mint egy olyan ember aki boszúból ilyet csinál. Szóval a google is küzd a cyberbullying ellen ilyen formában.
Azt nem értem, minek kellenek ezek a képek, mikor ott van élőben a másik. Volt már, hogy azért ment el nőtől kedvem, mert állandóan nyomta az ilyen képeket.
Mint egy árus, aki elakarja adni a termékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!