Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem megbántva magam? Többi lent.
A pasival egy társkeresőn ismerkedtünk meg. Az első találkozás előtt hetekig beszélgettünk,aztán eljött hozzám. Úgy éreztem,és ő is azt kommunikálta, hogy jól érezte magát velem,szeretne még találkozni. Azonban újabb randi időpont nem lett megbeszélve. A hét elején kérdeztem,hogy mik a tervei hétvégére,azt mondta, hogy dolgozni fog végig, van egy elég nagy munkája. Erre tegnap kiderült, hogy egész hétvégén pihenni fog,ráadásul az a munka,amit csinált volna tolódik,így nagy valószínűséggel jövő hétvégén se fog ráérni. Ezt meg konkrétan nem tudom,de nagyon úgy jött le,abból,amit mondott.
Az a furcsa, hogy sem ma nem ajánlotta fel,sem holnap, hogy eljönne hozzám. Azt sem mondja,hogy a jövő héttel akkor mi lesz, minden bizonytalan. Ráadásul ma mondta, hogy szívesen lenne velem,de ezek csak szavak véleményem szerint.
Csak szerintem probléma ez?
Én is a tetteknek hiszek, te is. Ez ennyi.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!