Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket mennyire érdekel az első randin hogy a férfi mit dolgozik?
Persze hogy érdekel, de inkább azért, hogy ne ütközzön az én normáimba. Pl ne ezüstrókákat nyúzzon egy szőrmefarmon. Orvos, ügyvéd, tanár is kizárva, a nagy részük okoskodó meg felsőbbrendűsködő fráter.
Meg ne legyen munkanélküli vagy közmunkás, nem szeretnék senkit a nyakamba venni.
Én meg szoktam kérdezni. Egyáltalán nem a pénz miatt, hanem mert azért mégiscsak az idejének a nagy részét a munkájával tölti, és azért sok mindent elmond az emberről, hogy mivel foglalkozik, élvezettel beszél-e a munkájáról stb., ebből is látszik, hogy passzolunk-e egymáshoz, vagy nem. Mondom ezt úgy, hogy nemhogy randiztam, de 6,5 évig együtt voltam valakivel, akinek a fizetésének több, mint a dupláját kerestem, be is költöztettem a saját lakásomba és nem a pénz miatt lett vége a dolognak (és nem is voltam nála rondább).
Meg azért van az a foglalkozás, ami azonnal kizáró ok. Előbb maradnék vénlány, mint hogy férfiprostival, chippendale-táncossal vagy pl. olyan zepteressel kezdjek, aki kisnyugdíjasoknak árul mindenféle túlárazott "egészségügyi" terméket, amiről tudja, hogy sz.t sem érnek.
Abból, hogy elárulja mit dolgozik, honnan fogom tudni, hogy mennyi a havi jövedelme?
Mondok példát.
Azt mondja kamionsofőr. A férjem is az, vagyis lehet némi elképzelésem, de nem tudhatom. Mert a férjem hétfőtől péntekig dolgozik, nem jár messzire, minden este otthon van, ő keres 400e körül. A kollégája, aki hosszabb kanyarokat megy, de hétvégére ő is otthon van, valamivel 500e fölött kap. Szintén kollégája, aki nem szeret nagyon dolgozni, és állandóan kihúzza magát a meló alól, olyan 200e-250e környékén visz haza (fuvar után vannak fizetve). Azt is hallottam, hogy az élőállatosok (Hunland) millió környékén kapnak fizut havonta.
Na, most ha azt mondja nekem a randin a srác, hogy ő kamionsofőr, akkor hova lőjem a fizetését? A 200e-hez vagy a millióhoz?
Vagy ott a bátyám, aki villanyszerelő. Amíg alkalmazott volt, 200-300 között keresett, attól függően, hogy mennyit túlórázott. Vállalkozó lett, ügyesen szerzi a megbízókat, most ennek közel háromszorosát keresi fele annyi melóval. Tesóm volt kollégája szintén elment vállalkozónak, neki nem ment az ügyfélszerzés, kínlódott nagyjából egy évig minimális bevétellel, aztán mégis visszament alkalmazottnak. Na most akkor mennyit is keres egy villanyszerelő?
Nem beszélve arról, hogy nyilván azért is érdekel, hogy mit dolgozik, mert vannak olyan szakmák, melyek nálam kizáró okok, mint például a vágóhídi dolgozók.
Ha nem nekem kell eltartani, nem érdekel, hogy mennyit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!