Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot, aki nagyon tetszik, és randizunk jelenleg. De egy dolog borzasztóan zavar. Leírom, miről van szó. Mi róla a véleményetek?
Írjátok meg, hogy én vagyok hisztis, vagy mást is zavarna.
Az a lényeg tehát, hogy van egy dagadt tengerimalaca, aminek a ketrece ott büdösödik egy asztalon, és minden nap többször gügyög neki. Zöldségeket ad neki kézből, meg majdnem minden nap kitesz kerítést, és kiengedi futni. Összeségében elvesz időt minden napból az a dög. Ilyen barna-fehér gigantikus hörcsög.
És hogy mi ez a nagy ellenszev a részemről? Nem csak amiatt van, hogy alapvetően nem vagyok rágcsáló-rajongó. Hanem az exe miatt, mert hogy az exe imádta a tengerimalacokat, miatta lett véve. Aztán szétmentek, és a csaj nem vitte magával, mert nem tudna róla úgy gondoskodni, mint a srác. Aki pedig anno megkedvelte a malacot, tehát nem is bánta, hogy marad nála.
Én vagyok az aki az első választ is adta :)
Egyébként én is az exemnél hagytam csak nekem nyuszim volt. Én nem tudtam volna róla úgy gondoskodni ráadásul ahova én költöztem nem is jöhetett volna velem. Nagyon szerettem a kis szarost de muszáj volt otthagynom. Mivel volt párom is nagyon szerette tudtam hogy jó kezekben lesz nála. Nem hallottam még olxan lányról aki ebből ügyet csinált volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!