Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
! Először fogok "randizni"! DE van egy kis baj! Amikor fiuval beszélgetek nem tudom mit mondjak! Mit mondjak egy fiunak randin? Miről beszélgesek vele? Ha még nem ismerem!
Miket szeret csinálni. Sport, hobbi, szokások, filmek, zenék. Mik az elképzelési a jövősével kapcsolatban(ha nem 15-16 éves). Vannak-e testvérei, milyen vele a viszonya, ő vissza fog valszeg kérdezni és akkor te is elmindhatod, volt-e már nyaralni, fog-e menni.
Meg még te is gondolkozz, nem kell túlerőltetni, és próbálkozzon fiú, de ha bejön neked akkor te is kérdezgetheted, h lássa h érdekled... ilyenek
Sok sikert.
tudd,tipet?..Nem tud tippet adni" te meg nem tudsz írni
Az elsőnek igaza van :D
Am Zene,filmek,Kijön idén az Apple iPhone 4..:) Aktuális témák..
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:18
hát ez krva nagy :D
Ami eszedbe jut.Én úgy vettem észre hogyha a lány vagy én úgy érezzük nincsen miről beszélgetni akkor abból nem lesz semmi...
A legrosszabb az egészbe, hogy én sosem erőltetem a beszélgetést mégis a lányok többsége hozzá sem tud biciklizni a témához...vagy nem akar....
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!