Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a nő kezdeményez?
Figyelt kérdés
bejön a srác, jóképű kedves, de elég félénk..látom h nem mer randira hívni, es ez ebben az évezredben nem történik meg... az gáz ha en dobom fel, hogy ha végzett a melóban vagy hétvégén fussunk már össze?2020. ápr. 21. 18:37
21/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha a nő kezdeményez. :) Viszont ami nagyon fontos, hogy valahogy fel kell mérned, hogy tényleg félénk-e az illető, mert ebben sosem lehetünk eléggé biztosak. Az, hogy szótlan valaki nem jelenti azt egyértelműen, hogy nem mer elhívni sehová. Én azt vettem észre úgy általánosságban, hogy mi nők hajlamosak vagyunk ezzel magyarázni, ha valaki nem kezdeményez felénk. Manapság már a facebook és insta korában a félénk emberekkel is viszonylag könnyedén lehet kezdeményezni komolyabb beszélgetéseket, ha mindkét félnél megvan az érdeklődés. Szóval nem is kell konkrétan elhívnod sehová, bőven elég ha ráírsz és esetleg napi szinten érdeklődsz, hogy mi van vele. Mit csinál éppen stb... ha ezek után sem hív el sehová, akkor ott többről van szó, mint félénkségről. Lehet, hogy nem érdeklődik eléggé mégsem. De egyébként én a helyedben simán rákérdeznék a találkára is. Ne félj soha a visszautasítástól, mert a te életedben semmi rossz nem történik ha valaki nemet mond valamire amit szeretnél. Sőt én arra buzdítalak, hogy igenis legyél bátor és merd kimondani amit gondolsz. Megértem az előttem szólót is aki úgy érezte, hogy egy férfinak kell kezdeményezni. Hiszen nagyon sokan vannak ezzel még mindig 2020-ban is hasonlóan. De ez a mondat, hogy "a legtöbb férfi nem szereti ha a nő kezdeményez" nyilvánvalóan csak egy nő állíthat ilyet, akinek a nézeteivel teljesen nem egyezik a klasszikus szerepek felcserélése. Mindenkinek szíve joga úgy érezni, ahogy a leginkább közel áll hozzá ez a téma. De... mivel én kezdeményező típus vagyok ezért a tapasztalataim alapján nem tudok egyet érteni vele. Én azt gondolom, hogy ha tetszem annak a férfinak és szimpatizál velem, akkor örülni fog a kezdeményezésnek. Az pedig, hogy kit hogyan ítélnek meg amúgysem ettől függ. Ha pedig nem vagyok az illető esete, akkor tök mindegy mit csinálok fejen is állhatok akkor sem érdekelném. Engem azért még senki nem utasított vissza és nem gondolt rólam rosszat, mert mertem lépni felé. :) Sőt azt gondolom, hogy akár egy kinyilatkoztatott vallomás, hogy tetszik az illető igenis növelheti a másik fél egóját. Függetlenül a válaszától. Ne várd el soha senkitől, hogy téged akarjon mindenáron, viszont igenis merd kimutatni az érdeklődésed.
22/22 A kérdező kommentje:
Szia, utolsó Hozzászóló! igaziból nem tudom pontosan a nevét, így nehéz facen keresni..köszönöm a buzdító szavakat.
meg kellene lépnem valóban. maximum lepattint. igazad lehet, veszteni nem vesztek semmit sem! 😊
2020. ápr. 23. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!