Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondoltok, miért lehet, ha egy lány majdnem mindig csak szoknyát hord?
Azon gondolkodtam, mire lehet gondolni, hogy annyira nem szokás most itt errefelé, 2020-ban, stb, munkában, télen, nem különös eseményen hanem csak úgy... szóval hogy egy nő csak úgy szoknyát hordjon manapság, különösebb ok nélkül. :D Normál kényelmes közepesen hosszú szoknyákra gondoljatok, nem feltűnő, hanem olyan visszafogott, de nem is az a túl hagyományos, inkább olyan laza szoknyák, alatta harisnya vagy vékony nadrággal.
Szóval ti mire gondoltok ha ezt figyelitek meg valakin, vajon miért lehet?
Vagy pl semmi különös, nincs ebben semmi meglepő, valakinek ilyen a stílusa, biztos ez a kényelmes?
Szóval mire gondoltok először, mi járna a fejetekben, ha egy lány ismerősötöknél ez a megszokott, hogy szoknyákban van nadrág helyett? Ez inkább egy nőies dolog, vagy inkább már annyira egyedi manapság hogy szokatlan?
A nadrág nem áll jól nekem, nem is érzem magam benne jól meg nem is a stílusom( egy-két kivételével.)
Szoknyát szeretem, mert az a stílusom, kényelmes, jól áll és nőies.
Nagyon köszi eddigiek, kicsit megnyugtattatok. Igazából magamról kérdezem, mármint elgondolkodtam, mennyire tarthatják mások furának vagy szokatlannak, de akkor örülök hogy nem az. :)
Nekem olyasmi szokott járni a fejemben hogy pl nem illetlen-e munkában, vagy nem gondolják-e mások hogy valami különösebb megfontolás van mögötte pl megrögzött hagyománykövetés vagy vallási vagy bármi egyéb, vagy ennyire tetszeni akar ezzel, de akkor jó ha mások is vannak így és nem gondol bele senki semmi többet mint ami. :)
Nem tudom, nekem rajtam kívül csak egy lány ismerősöm van akin ezt látom, ezért olyan bátortalanul vagyok a dologgal, hogy nem fura-e hogy ez most nem divat, nekem az az okom a szoknyára hogy simán csak kényelmes és ebben érzem jól magam. :) Köszi és jó hallani, hogy nem vagyok egyedül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!