Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ismerkednétek ilyen lánnyal?
Külső: barna derékig érő haj,zöld szem,babaarc,alacsony (158cm),vékony (47kg),kicsi feszes mell,kicsi kerek popsi.
Nem zavarna benneteket hogy vékony a lány? Mennyire számít a nagy mell és fenék? Ha pl.az illetőnek kicsi,de feszes? Ilyen lányt tudtok szexinek nézni vagy inkább nem? (Mert pl.szeretem a szexi ruhadarabokat,magassarkút,combfix stb.)
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is ez a típusom, néhány exem kb ezt hozta.
A hajhosszat leszámítva.
A bőven izgató kategória.
Szerintem szexi.
Kivéve az hogy ennyire rá van pörögve a külsőségekre, ezzel elrontja az egészet.
De no para, a többség cuccolna.
Nem zavarna benneteket hogy vékony a lány? De, a pasik undorodnak a nem túlsúlyos nőktől, nem tudtad? Feszes mell, kerek popsi? Hát fujj...
Ennyire várod a pozitív megerősítést meg a priviket? Az ilyen lányokat inkább a magasságuk szokta zavarni. De nem, téged az érdekel hogy baj e hogy csinos vagy... annyira átlátszóak az ilyen kérdések.
"képzeld sok fiút zavar,hogyha egy lány vékony"
Olyan sok fiút zavar, hogy eddig még az összes azt válaszolta erre a kérdésre, hogy szexi vagy. :D
#8 Ez összesen 6 válasz. Ne mondd, hogy ennyi válaszból bármire is lehet következtetni :D Nagyon sok férfinak a vékony nők tetszenek (persze nem mindegy mennyire vékony) ez igaz, de én is láttam már olyat, hogy egy nő túl vékony volt az adott férfinak.
A kérdésre válaszolva, a leírás alapján nekem tetszik.
Ha úgysem lehet következtetni semmire az itteni hozzászólásokból, akkor te minek írtál? Hiszen nem fog előbbre jutni ettől a kérdező semmivel, ha a te logikádat követjük. Vagy netán reális esélyt látsz arra, hogy pont itt, ezen az anonim fórumon sikerülni fog kellően reprezentatív mintát vennünk Magyarország férfilakosságáról?
A továbbiakban meg csupán az én álláspontomat erősíted, leírod, hogy nagyon sokaknak tetszenek a vékony nők, beleértve téged.
"láttam már olyat, hogy egy nő túl vékony volt az adott férfinak"
Én meg láttam olyan embert, aki karok és lábak nélkül született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!