Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holgyek, hany pasival voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyek, hany pasival voltatok az elmult 1 evben?

Figyelt kérdés

Allando, vagy alkalmi kapcsoltot kerestek mostanaban?

Hol szoktatok ismerkedni?

2020. ápr. 10. 11:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

2-vel

Allandot keresek :)

Tinder, badoo, viszony.hu

2020. ápr. 10. 12:47
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Mindig is állandót kerestem. Minden más számomra időpazarlás és színvonaltalan (szex szempontból is).

Unalmamban Tindereztem már egy ideje, ott ismertem meg a párom is.

Több, mint egy éve vagyunk együtt, szóval törvényszerűen egy pasival voltam az első egy évben, de vele nagyon. :D

2020. ápr. 10. 12:52
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó egy évben *
2020. ápr. 10. 12:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyel, baratommal, tobb eve egyutt vagyunk.
2020. ápr. 10. 12:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
6-8
2020. ápr. 10. 13:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 1 évben nulla,sőt az elmúlt 3 évben is nulla. Állandó kapcsolatban gondolkodom, az alkalmi nem nekem való. Direkt módon sehol sem ismerkedem.

N

2020. ápr. 10. 13:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Vegyük úgy, hogy az elmúlt 1 év 2 hónapban és akkor 2-vel. Egyik se rövidtávúnak indult, de nem is komolynak. Az elsővel kölcsönösen csak szexet akartunk, de hosszútávon, aztán valahogy nem jött be, csak egy alkalom lett belőle. Másodikkal én csak szexet akartam, ő komolyabbat, emiatt is vetettem neki véget pár hónap után.

Nem nagyon való nekem az alkalmi, de állandó kapcsolatra nem alkalmas az élethelyzetem, nem is vagyok túl valakin, emiatt az elköteleződéstől menekülök. Talán egy olyan szexkapcsolat volna megfelelő a számomra, ami hosszabb távú, van benne szimpátia is, de nem folynánk bele egymás mindennapjaiba, mert a napi telefonálgatásoktól, találkozóktól, levelezésektől megőrülök, mivel nem leszek szerelmes senkibe. Itt is ismerkedtem már, de csak egy illetővel lett valami, jobban szeretem ha élőben alakulnak a dolgok. De szexkapcsolatra sokkal alkalmasabb egy idegen a netről, úgyhogy majd ha odajutok, valószínű netes társkeresőn fogok ehhez valakit keresni.

2020. ápr. 10. 13:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak az élettársammal voltam. Már több, mint 10 éve csak ő van nekem.
2020. ápr. 10. 13:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

0

25 N

2020. ápr. 10. 13:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Eggyel. Az elmúlt 6 évben csak vele voltam. Alkalmi nekem nem jön be, komoly kapcsolat párti vagyok.
2020. ápr. 10. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!