Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel szólítsam le a kiszemelt lányt?
Szerintem is nagyon jók ezek a humoros kezdések!
Csak beszélgess vele arról, honnan jön, vagy hová megy, hogy milyen volt a napja, hete, hogy áll a sulival stb.
Feldobhatsz filmes témát, és abból el tudsz majd kanyarodni esetleg egy mozizhatnánk együtt valamikor meghíváshoz is.
A hónapok óta beléd vagyok zúgva szöveg ráér akkor, ha már eléggé komolyan randiztok, és nem ijeszted el vele. Akkor még külön örülni fog ennek.
Sok sikert!
21/L
hát szerintem ülj le mellé, kérdezd meg az időt...vagy mondd hogy "olyan ismerős vagy nekem.." vagy mittomén...de mindenképpen kedves legyél.
Hónapok óta tetszik? És miért nem szólítottad le?
hívd el őt valahová. Vagy mondd h gyakran látod őt, és kérdezd meg h merrefelé megy...de pl nekem az is bejönne ha először minden reggel (vagy nem tom h mikor szoktad látni) de elkezdenél köszönni neki. Felszáll, és szimplán ráköszönsz.
De sztem nem égő mások előtt ha elhívod valamerre, vagy megmondod neki h szeretnél vele megismerkedni...ha nem mered megszólítani, akkor ő nem fog a nyakadbaugrani magától :P
Pedig az jó lenne! xD
Vagy ha csak szimplán leülne 1x mellém és hozzámszólna! :D
de igazából te vagy a fiú és neked kell először kezdeményezni. :D
Miért vagy ilyen nyuszi? Nem fog megharapni :P
Hány éves vagy?
20 vagyok, a lány 17. Most lehet nevetni! :D
Az oké, hogy nem fog megharapni meg minden, de ha bepróbálkozok és elutasít tutira elmondja a barátnőinek és már is én leszek a bazári majom!
nekem bejönne ha vki leégetné magát :D az olyan aranyos :)
különben is a lányok úgyis mindent elmondanak a barátnőiknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!