Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti összejönnétek egy ilyen palival?

Figyelt kérdés
Bátortalan, nincsenek barátai, kedves, sokat olvas, nem jár sehova, otthonülős, udvarias, félénk, szorongós, nagyon könnyen zavarba jön, gyakran elpirul, nem szereti az embereket, alacsony, kicsit hájas, egyáltalán nem szeret szexelni mert nem tartja magát ösztönlénynek, kicsit kínos dolgokat mond, nem olyan humoros.
2020. ápr. 9. 09:53
1 2 3 4
 21/32 Rockarc ***** válasza:
66%

Troll kerdes ez es egyre kretenebb modon tolod minden valasszal. Ennyire ne unatkozzal mar ember.

44F

2020. ápr. 9. 10:47
 22/32 anonim ***** válasza:
Egy férfi nem szeret szexelni? Úristen!
2020. ápr. 9. 10:59
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyunk egy világ. És hamar felbosszantanak az esetlen, nyámnyila emberek
2020. ápr. 9. 11:13
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés direkt írtam e/3ba mert csak úgy általánosságban érdekel hogy mi itt a többség véleménye nem itt akarok párt keresni meg amúgy se tudjátok milyen vagyok. Szóval mindegy. De hàt itt is csak azok válaszolgatnak akik médiafüggők és eltorzult a képük, mindenki troll nekik aki nem hódol be a társadalom által felálított beteg normáknak. Köszi nem kérek több válaszr
2020. ápr. 9. 11:19
 25/32 anonim ***** válasza:
69%

#4 Onnan tudom, hogy nem illenénk össze, hogy:

- szociális ember vagyok, sok baráttal, szeretek társaságban lenni

- amikor tehetem beszervezek valamilyen programot

- imádok utazni, túrázni, várost nézni, sportolni

- nagyon zavar, ha valaki már ennyire bátortalan, mert attól félnék állandóan, hogy a legártatlanabb vicctől vagy legváratlanabb szituációtól is összeomlik

- kizáró ok a túlsúly

- jó partnerrel a szex egy csodás dolog, egyáltalán nem állatias

- én szeretem, ha valaki humoros, de ha már nem az, legalább értse

2020. ápr. 9. 11:29
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

"amúgy sem érdekli semmi"

Egyértelmű kizáró ok, ilyen emberekkel még egy egyszerű haveri kapcsolatot se nagyon tudok kiépíteni. (Nem is akarok.)

2020. ápr. 9. 11:29
 27/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Leirtak alapjan egy csodtomeg.
2020. ápr. 9. 11:36
 28/32 anonim ***** válasza:
77%

Akinek eltorzult képe van, az te vagy. Semmi médiafüggőségre utaló nem volt abban, amit írtam, sőt, pont azt hangsúlyozom ki, hogy lelkileg sem hordozol az égvilágon semmilyen értéket. Moslékot már annál inkább, azt szépen megmutattad. Olyan red flag-ek vannak nálad az irományaid alapján, amit semmi nem tudna kompenzálni, szóval teljesen mindegy, hogy nem ismerünk téged. Mutattál magadból olyat itt és most, ami alapján elég ennyi is.

Az pedig semennyire sem beteges, ha valaki szeret szexelni a saját párjával, meg jól esik néha kimozdulni is a lakásból.

2020. ápr. 9. 11:36
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. ápr. 9. 11:41
 30/32 anonim ***** válasza:
Honnan tudja, hogy kedves, ha nem beszél emberekkel? Honnan tudja, hogy nem szeret szexelni, ha semmilyen kapcsolata nincs nőkkel? Kinek mondja a kínos dolgokat, ha otthon ül, a macskának?
2020. ápr. 9. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!