Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is beleszeretnek olyanba, aki külsőre nem az esetük?
Mindig nők véleményét olvasom, hogy eleinte nem tetszett neki a pasi, nem találta vonzónak, majd később beleszeretett.
Ez ugyanígy működik a fiúknál is?
Volt olyan, hogy elsőre egyáltalán nem találtam vonzónak, de idővel beleszerettem. Sok összetevős dolog ez.
F
Igen, ez jellemzőbben a férfiakkal fordul elő. Azt felejtsd el, amikor nőktől olvasod, hogy xy nem jött be nekik, aztán mégis beleszerettek. Ezek a sztorik jellemzően mesék. A környezetemben is volt pár ilyen, az első pillanattól mindenki levágta, hogy van a felek között szikra, csak épp a nő nem akarta magának sem bevallani, hogy bejön az illető.
Férfiaknál viszont elé gyakori, hogy esélyt adnak valakinek és kialakul a szerelem, vagy egyszerűen egy társaságban a nő a személyiségével hódít.
8.
Igen, a nőknél én is inkább ezt látom, hogy ott egy nagyon jóképű jó pasi, de a nő olyan válogatós, hogy neki nem jön be még az sem első látásra. Szóval ott a jó pasi, aztán elkezdi jobban megismerni és kiderül hogy belülről is rendben van, na csak akkor szeret már bele :D :D Ha már tudja hogy tényleg tökéletesen vonzó a pasi :D Ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!