Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Randi gyanánt jönnétek mágnes pecázni?
Nem vagyok horgász egyáltalán. De találtam egy videót a mágnes pecázásról. Lényege, hogy egy 30 m hosszú kötél végén mágnes van, ami 90, 160, 250 kg súlyú cuccot is képes kihúzni tavakból, folyókból.
Két srác indította el itthon, rendeltem is felszerelést és héten kezdek körülnézni a helyi csatornán, tavaknál. Találtak már fegyvert, széfet, bringát, pénz érméket, különböző tárgyakat a vizek fenekén.
Nem első randi, de beleférne? 🙂
Kort is.
Elég nyitott vagyok randi programokra (cöh, barátom tudna mesélni), de ez engem abszolút nem vonzana. Legfeljebb ha már együtt vagyunk akkor elkísérném egyszer-egyszer, de ez így nem tűnik vonzó programnak, pedig szeretek a természetben lenni.
21/L
Én szívesen kipróbálnám, egyébként is szeretek víz mellett lenni.
De azt tudd, hogy hatóságnak, rendőrségnek jelenteni kell a talált holmikat alap esetben.
40+
Nem ez lenne a legfurább randim, szóval miért is ne.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!