Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kijárási korlátozás idején meglátogathatom a barátnőmet? Vagy megbüntetnek érte?
Olvass kicsit vissza! Te vagy a sokadik ezzel a kérdéssel!
Röviden a válasz, hogy nem, nem mehetsz hozzá!
Én már beépitettem a kocsimba a rakétavetőt, ha a rendőrség üldözőbe vesz, én kirobbantom a Mad Max-et gyerekek.
A barátnőmhöz átmegyek, akármi lesz is.
Ne hogy már a farkad cirógatása fontosabb legyen már attól, hogy kis eséllyel se kapd már el a kicseszett fertőzést.
Hála az égnek, nálunk nincs ezer fős megbetegedés, és kellene tartani magunkat ehhez, hogy átvészeljük.
Miért ilyen nyomorék életképtelen tetű mindenki.
Nem buntetnek meg erte es igen, meglatogathatod. NINCS kijarasi tilalom, korlatozas van, ahogy irtad, ki annyi a lenyege, hogy 9-12 kozott nem lehetnek egyszerre boltokban 65 ev alattiak es felettiek.
Le van irva, hogy el lehet menni setalni meg minden, csak lehetoleg ne huszan egyszerre tomoruljetek barhol. ENNYI. Atmehetsz a baratnodhoz.
Tök jó, hogy azok kezdenek okítania, akik olvasni se tudnak.
6-os tökéletesen leírta a lényeget.
Akkor szerintem olvasgass egy kicsit te is!
" lakóhelyet csak munkavégzés, vagy alapvető szükségelet miatt szabad elhagyni"
Ki lehet ugyan mennyi, hiszen csak kolátozás van, viszont a másik családdal való találkozás esetén is 1,5 méteres távolságot kell tartani, ezt pedig azt jelenti, hogy a kérdező nem mehet át a barátnőjéhez, hiszen akár potenciális vírusgazda is lehet, és azt a családot is megfertőzheti, vagy onnan áthozhatja a vírust.
Ide vonatkozó rendelet:
"Egyéni szabadidős sporttevékenység, valamint szabadidős célú gyaloglás céljából is el lehet hagyni az otthonokat. Az ilyen mozgásokat kül- és belterületen, lehetőség szerint zöldfelületen lehet végezni egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen, másoktól legalább másfél méter távolságot tartva. Napközbeni kiscsoportos felügyelet alatt engedélyezett a kiskorú gyermek kísérése is."
"Le van irva, hogy el lehet menni setalni meg minden, csak lehetoleg ne huszan egyszerre tomoruljetek barhol. ENNYI. Atmehetsz a baratnodhoz."
Már értem miért van a fidesz hatalmon ilyen régóta. Az ilyen pofonegyszerű rendeletet értelmezni képtelen, egysejtű szintjével azonos értelmi képességű szavazók miatt, mint te.
Komolyan ilyen ostobák vagytok???
MARADJ OTTHON!!!!!
HA már k**vára nem bírod otthon és kaparod a falat elmehetsz sétálni.
Elmehetsz boltba. ENNYI . Mi a sz***rt nem értetek?????????
MARADJ OTTHON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!