Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a kor különbség ami soknak számít?
Nálam a lélektani határ a +10 év lenne, de ez nagyon a plafon.
A ti esetetkben minden attól függ, hogy ki mennyire érett. Lehet egy 22 éves lány az, és ugyanúgy lehet óriáscsecsemő egy 32 éves fiú.
33N
20+
De ha azt írod, hogy 32 éves +fiú"...az gáz. Én 32 évesen már 40 éves FÉRFI voltam.
Szerintem sok. És gáz. Akkor is, ha 17 éve együtt vannak😂
24n
Túl van gondolva ez a korkérdés. Persze 10+ év alapvetően sok, de könyörgöm felnőtt emberekről beszélünk!
Ha a vilagnézetük, celjaik, intelligenciájus, erzelmi intelligenciájuk azonos szinten van, jól kijönnek egymással, megértik egymást és emberileg passzolnak akkor nem tökmindegy??
Es azert 10-12 év, nem 30 év...
Az már mondjuk tenyleg durva, ott már nehezen összegyeztethetőek a dolgok.
De miert kell ezzel igy foglalkozni? Mindenki törődjön a saját kapcsolatával v döntse el hogy neki mi fér bele. De mit kell ezen lovagolni?:D
például:
- egy 18-28 sok.
- de 20 felett főleg ahol már mondjuk mindketten dolgoznak, már megint más, itt már elfér több év különbség is
- aztán....és nem az van, hogy az egyik még tanul és ki tudja mit kezd hová megy suli, egyetem után a másik meg már úgymond letelepedett valahol , lakás munka miatt ott megint necces a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!