Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinetetk gáz ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinetetk gáz ha egy lány lép elsőre?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta tetszik msn-en dumálunk is és ő is kifejezte már hogy bejövök neki stb.de konkrétan úgy beszégetünk mitha haverok lennénk.Én szertnék tőle egy randit,dehát az ugye azért az ő dolga lenne hogy lépjen...de mégis hogyan mutassama mki neki hogy nekem naygon bejön és csak rá várok h moccanjon?!Ha talizuunk szemezünk mindig,sé rengeteg dologról lányok pasik beszélünk.De oylan vagány kinéztű stb mégis félénknek gondolom mert a válaszaiból az jön le..:)
2010. júl. 26. 01:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

kedves 04:07 szerintem te vagy a hulye

nagyon sok oka lehet ha egy ferfi gatlasos es ezert eslosorban a buszke es bekepzelt libak a hibasak..... tovabbi kellemnes napot GáGícám .......

2010. júl. 26. 10:07
 12/17 anonim ***** válasza:

2,5 boldog kapcsolat, ő lépett nem én (20F vagyok).

Egyébként hajrá, egy nőnek ugyanannyi joga van pasizni, kezdeményezni mint a srácnak. Tökm1 ki lép elsőnek, a lényeg kettőtökön múlik úgy is:)

2010. júl. 26. 11:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm finoman célozgatok rá,és ő is finoman visazcéloz:)Eléggé izgi játék,de remélem történik is majd valami:DAm köszönöm a válaszolóknak,és úgy gondoltam,egy fiú/férfi leegyen a kedeményező,de úgy látom akkor nem feltétlen helyesen!Bár ahogyan irták it is csak van benne valami,hogy az a bizonyos vadászüösztön kell hogy felébredjen a pasikban....:)
2010. júl. 26. 14:06
 14/17 kamcsi23 válasza:
Én már halljátok olyat is láttam meg hallottam hogy érted egy csajnak kellet megkérdezni a fiút h járunk mert a fiú arra sem méltoztatot h ezt kibökje:S
2010. aug. 5. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, ha a lány lép! Többezernyi oka lehet, hogy nem lép a fiú. Attól még egyáltalán nem kell őt lenézni, vagy valami.
2010. aug. 5. 15:36
 16/17 A kérdező kommentje:

tetszem neki meg ixlesmi csak nem akarja azt kibökni hogy végre mi na...szóval konkrétan semmit.Azt irta szép vagyok meg iylenek...most meg nem tom?!Nagyon sokat beszélünk órákat is és van hogy csak velem ir pl.

De mégis hogyan térjek ki rá?Jah meg képeketb kér rólam iylenek vannak.

Kösz am a váalszokat:)

2010. aug. 5. 17:29
 17/17 anonim válasza:

küldj privátot

lehet hogy ismerlek

2010. aug. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!