Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek hogy az interneten megismert személy teljesen máshogy nézett ki élőben?
Igen, többször is.
Volt olyan férfi, akinek több füle volt, mint foga.... Volt, aki magasabbnak hazudta magát közel 10 centivel, de még nálam is alacsonyabb volt ( pedig én csak 160 cm vagyok). Volt, aki kb. 20 kilót mínuszban és olyan is, aki 20 kilót plusszban hazudott. Ja és ezek csak hirtelen a külső hazugságok, de tudnék mesélni......
Olyan volt aki sokkal magasabbnak hazudta magát....kozben kisebb volt tőlem.
Az előnyös kép is más dolog ,mint a nyilvánvaló hazugság,
Én sem azzal indítok tarskereson ,hogy narancsbőrös a combom és nincs nyelvvizsgám 😀
Szval a kopasz folt elfeledése az nem durva kamu.
Nekem volt, de ezt már leírtam itt egyszer: Nem társkeresőn jöttünk össze, de a neten. Kérdést tett fel egy fórumon, én válaszoltam, aztán átmentünk privibe. Egyre szimpatikusabbak lettünk egymásnak, aztán küldtünk képet is. Egy nagyon sápadt, smink nélküli lány nézett rám a képről, szép arcvonásokkal, szép szemmel, szép hajjal. Vékony alkat, télikabát, egy parkban készült a kép télen. Mi aztán áprilisban találkoztunk, egy kávézóba beszéltük meg a belvárosban. Én ott vártam az épület előtt, és jött egy nagyon szép, nagyon dekoratív teremtés. (Hogy messze átlag felett művelt és intelligens, emellett normális gondolkodású és aranyos is, az már a bónusz volt.) Mint kiderült, azt a képet egy barátnője készítette róla, amikor a parkban levegőztek, előtte két hétig volt kórházban egy súlyos betegséggel. Ezért volt a keskeny, sápadt, nyúzott arca.
(Persze itt a gyk-n már megmagyarázták nekem, hogy akkor biztosan mentálisan beteg, hogy idézem "annyi esze nem volt", hogy felturbózza azt a képet.
Mindegy is, 2 éve a feleségem. Szóval én pozitívan csalódtam a fénykép után.
Nem vagyok a netes ismerkedés híve, de még ígyis volt egy. Basszus... annyira tetszett a képeken. Megláttam és nem hittem el, hogy ő az. Nagyjából plusz 20-25 kiló.. lehet nem is ő volt a képen, vagy ő volt 10 évvel ezelőtt.
Nagyon fiatal voltam, annyira megilletődtem, hogy egy sziára se méltattam, elmentem mellette és a hazajövő első buszra felpattantam.
Az én történetem elég durva, nem is annyira az enyém, hiszen kollégám FELESÉGÉVEL történt, aki titokban a házassága mellett egy szerető férfit keresett.
Kollégám csak annyit tapasztalt, hogy a felesége (aki állítólag a bnőivel találkozott) sírva ment haza, annyira bőgött, hogy meg sem tudott szólalni és persze később sem számolt be a férjének arról, hogy mi történt. Kollégám már koràbban is gyanakodott rá, hogy az asszony megcsalja, ezért megbízott valakit, hogy kémprogramot telepítsen a szàmítógépükre, így talált rá felesége társkeresős levelezésére. A feleség 2 hónapon keresztül levelezett egy férfivel, akinek leírta, hogy bár férjnél van, gyűlöli a férjét, teljesen elhidegültek egymástòl, és ha nem lenne gyerekük, azt sem bánná, ha a férj meghalna. Meg is beszéltek egy találkozót, ahol kiderült, hogy a férfi megközelítőleg sem hasonlít a képen szereplő sportos férfire, ellenben egy kopaszodó, elhízott pasira sokkal inkább. A találkozó után a férfi írt még egy üzenetet a nőnek, ahol leírta, hogy nagyon sajnálja, nem akarta átverni, de félt, hogy nem tudott volna ilyen mély kapcsolat kialakulni köztük, ha a valódi külsejével regisztrál. A nő erre már nem válaszolt, kollégám pedig hamarosan elvált a feleségétől.
Emlékszek, szegény srác szörnyű időket élt át, amikor a felesége íràsàt olvasta arról, hogy gyakorlatilag azt sem bànnà, ha ő meghalna. Bár tudta, hogy a kapcsolatuk nem jó, belegondolni is szörnyű, mit élhet át az ember, ha a házastàrsa ilyet ír róla...
Szóval a feleség szerintem megérdemelte, hogy nem a vàrt szőke herceg jött érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!