Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is csalódott csinos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csalódott csinos, ápoltnak tünő nők igénytelenségén, higiéniai problémái miatt?

Figyelt kérdés

Többször esett le az állam. Gyönyörű, jogászhallgató lány. Full smink, drága fodrász, köröm, parfümfelhő. Kb féltem elhívni randira, mert annyira tökéletesnek tűnt. Aztán az egyik nő ismerősöm beszólt egy piálgatás alatt, hogy az említett hölgy soha (!) nem mos kezet a mosdó használat után, még kakilás esetén sem! Nem hittem a fülemnek, de volt ott egyetemi társa és “munkatársa” is, ők is bőszen bólogattak. Úgy voltam hogy irigyek rá, így remegő lábakkal elmentem a randira. Sajnos 2 hét randizgatás után beigazolódott amit mondtak. Nem hogy nem mos kezet, de az intim területeken is higiéniai problémái vannak. Velem még soha nem volt ilyen, de első alkalom volt hogy nem volt gusztusom orálisan kényeztetni a hölgyet. Véget is vetettem az egésznek. A környezetemben azt látják, hogy szegény lányt kihasználják a szexre menő pasik és én örülhettem volna hogy szóba állt velem! Most meg kéne mondanom fűnek-fának hogy nem tanították meg a mosakodásra és hogy a parfüm nem helyettesíti azt?

Amikor a közeli ismerőseivel beszéltem erről, előjött hogy a konditeremben ez vagy az a csinos csaj milyen undorító és név szerint felsoroltak eseteket! Nem hittem a fülemnek hogy ilyenek vannak! Pletyka szinten mindig mondogatják, hogy a férfi WC mindig tisztább mint a női, de hihetetlen az egész. Olyan nőket mondtak, hogy el se hinné senki. Munkahelyen szintén.

Ti is lepődtetek meg hasonlóakon?

2020. márc. 14. 09:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
8 Nekem is van olyan bugyim, amibol egybol kettot vettem, mert annyira tetszett, lehet neki is tobb volt belole :D Persze nem lepodnek meg, ha nem ez a helyzet, valamelyik nap olvastam egy kerdest az oldalon, amiben az volt a sztori, hogy a kerdezo baratnoi nem torlik ki pisiles utan, ha tisztasagi betet van bent nekik, mert az ugyis beszivja a pisit, szoval ezek utan az egy bugyi eleg harom napig sem annyira hihetetlen.
2020. márc. 14. 11:58
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Fogadjuk besültél :DDD
2020. márc. 14. 12:08
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Én akkor csalódtam egy nagyot, mikor megláttam egy csinos 40-es nőt, parfümfelhő, enyhe smink stb, aztán mikor vigyorgott akkor úgy néztek ki a fogai mint aki évek óta nem mosott fogat. Elszineződött, barnás lepedékes volt, de nem zavarta, mert teli pofával vigyorgott. Kb az a szitu mint ebben a régi reklámban.

[link]

2020. márc. 14. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

A női wc azért gusztustalan,mert senki nem mer ráülni a bacik miatt, és felette guggolva összepisilik. Azért lássuk be, egy férfi wc-t könnyebb tisztán tartani, perem felhajt, belecéloz oszt jóccakát.

Ez ugyanis a nyilvános wc-re igaz, de akárkinél jártam az otthonában, női lakásban a wc, fürdő mindig top tiszta állapotban van, pasiknál viszont pont fordítva. Szóval ne a nyilvános helyekből induljunk ki szerintem.

Ami pedig a konditermet illeti, én sosem zuhanyzom ott mert nincs rá gusztusom, és mert nem szeretek mások előtt levetkőzni. Szóval csak gyorsan felöltözök és rohanok haza zuhanyozni. Lehet hogy emiatt a lányok igénytelennek gondolnak, de pont nem érdekel. Otthon zuhanyzom ahol tudom, hogy tiszta minden.

2020. márc. 14. 12:45
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Huhh, en no vagyok. Egy noismerosom felhaborodva meselte a sztorikat, hogy a pasi nem nyalta ki, nem bujt hozza, mindenki elmaradt. Nem mertem megmondani...

Nyaron kilogo valaha feher melltartopant nem sotet ruhatol szurke, hanem zsiros izzadsagtol sarga. Stb.. Stb...

De a dobbenet az, ahogy felhaborodott, es nem nezett magaba.

2020. márc. 14. 12:56
 16/21 anonim ***** válasza:
22%

A mosdós dolog tényleg igaz. Vannak takarító, pultos és hasonló ismerőseim és mind egyhangúlag azt mondják, hogy a férfi mosdók tisztábbak. Sőt, amikor albérletet kerestem, megleptem, hogy pár helynél azt mondták, hogy örülnének, ha férfiak mennének az albérletbe, mert a nők sokkal jobban lelakták a lakásokat és rendetlenebbek voltak. Ezen teljesen meglepődtem.

Volt női lakótársam, a családban is természetesen volt nő és teljesen meglepett, hogy ők simán elnézték, hogy a mosdóban áll a hajuk és úgy összességében a lakásban is a sarkokon. Rám néztek furán, hogy hetente azért egy söprés nem árt...

Gondolom ez azért van, mert a nők alapesetben is felszínesebbek. Többet adnak a külsőségekre, mint a belső tartalomra.

2020. márc. 14. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát na... Minden nem fér bele az időbe. Találkoztam már több olyan emberrel, akik 2, 5, nagyon maximum 10 perceket emlegetnek, hogy ennyi idő alatt megvannak dolgokkal, de ez irreális. Vagy nem ennyi idő alatt végeznek, vagy egyáltalán nem csinálják, vagy ha tényleg így összecsapják, akkor az az alaposság rovására megy.
2020. márc. 14. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is olyan tapasztalataim vannak inkább, mint a 10-esnek. Tip-top csajok, a lakásuk meg úgy néz ki, hogy egy cigányputri is különb. Elég durva.

De van ilyen unokatestvérem is, 20 éves egyetemista, aztán ha az anyja nem megy be pár naponta a szobájába, még a retkes tányérok is ott rohadnának hetekig, mert arra sincs igénye, hogy legalább a mosogatóig kisétáljon velük. De a fürdőben elbogarászik órákig, hogy mindig jól nézzen ki...

2020. márc. 14. 15:05
 19/21 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az exem anyja volt hasonló, és ő mondjuk már erősen 60-as. Vagyonokat költött ruhákra, cipőkre, fodrászra. A lakása meg olyan ótvar volt, hogy nem akartam semmihez hozzáérni. A tűzhelyén a ráégett kajamaradékok, a fürdőszobában por és szőr, haj keveréke... hányinger gusztustalan volt, de ha az utcán szembejön, nem hinnéd el róla, mennyire egy igénytelen nőszemély.

Amikor hazaér, nem veszi le a cipőjét, hanem abban járkál a konyhában, fürdőszobában, utána meg mezítláb ugyanott...

2020. márc. 14. 21:55
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
Figyu, gyönyörű nő vagyok. Évek óta küzdök hüvelyi gyulladásokkal, és szerintem büdös is. Azt kell hallgatnom a munkahelyemen, h gusztustalan...stb. évekig jártam orvoshoz, több százezret költöttem orvosra, gyógyszerekre. 2 évig nem léptem ki a lakásból, sírtam,, nem ettem, nyugtatót szedtem, nem bírtam elviselni a sok bántást, sértést, a lelki állapotom emiatt nagyon leromlott.Még mindig orvoshoz járok, újra megvettem a gyógyszereket, kúpokat, nem gyógyultam meg! De újra dolgozom, és egész nap azt hallgatom, h milyen undorító vagyok, rám állítják a ventillátort, amitől begyullad a szemem ,meg a fülem. Szval hiába küzdök évek óta, nem gyógyultam meg. Ez csak egy eset!
2020. márc. 15. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!