Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unokahúgommal járhatok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 09:05
11/21 anonim válasza:
Én is jártam az enyémmel. Egy gimibe.
12/21 Funktasztikus válasza:
XD utolsó háth kérdezö nem tom a szülök mit szolnak hozzá deh egy épp eszü ember nem csinál ilyet...járás meg esetleg testi kapcsolat nélkül hülyeség...
13/21 anonim válasza:
szerintem, ha te az unokahugoddal kívánsz járni, akkor te is hasonló kapcsolatból születtél, kérdezd meg szüleidet, hogy milyen szinten rokonok?
aztán ha leány gyermeked lesz, akkor majd azt kérdezed, hogy vele is járhatsz-e?
sajnos, az aberráció igy kezdődik, unokahúg, anya, gyerek, stb......(kutya, majd ha az már tág, macska)
14/21 anonim válasza:
Perverz disznó. Ha még lenne, elküldenélek a gulágra.
15/21 anonim válasza:
járhatsz.mert az nem a testvéred így nincs és nem is lesz vérfertőzésed.nem egy apától/anyától vagytok úgyhogy az nem a te géned.
16/21 anonim válasza:
Én meg magammal akarok járni!!!!!!!!!!! Ezt most meg is teszem, és lemegyek a kocsmába mert Alonso 2.-ik helyére iszom egy Jim Beam kólát!!!
:D :)
17/21 anonim válasza:
Semmi akadálya. Unokahugod még mindig jobb mint, ha a hugoddal járnál. Annyi jó nő járkál az utcán, te meg pont a rokonodba szeretsz bele. Érdekes. Ugye nem roma vagy? Náluk ez is bevett szokás. Innét jött, hogy meddig szűz a roma kislány kezdetű örök kalsszikus vicc :)
18/21 anonim válasza:
Járni járhatsz vele, nem tiltja a törvény, de ha esetleg szerelem lesz belőle, esetleg házasság, és gyereket akartok és lesz is, ne lepődj meg ha nem lesz egészséges, ismeretségi körömben sajnos van ilyen, hogy unokatesók házasodtak majd jött a baba testi fogyatékossággal, de szerintem itt nem csak a gyerekek/fiatalok a hibásak hanem a szülők is, hogy ezt megengedik!
19/21 anonim válasza:
egy, a vérfertőzés egyenlő azzal h azonos gének keverednek, ergo nem új, egyedi gének jönnek létre. ezért a gyerek torzszülött lesz. vagy nagyon beteg. és eléggé undorító amúgy. de ha neked kedved tartja :|
20/21 anonim válasza:
Igen, járhatsz:
- moziba
- színházba
- koncertre
- úszni
- kirándulni
- vásárolni
- és még táncolni is,
de partnerkapcsolat értelemben minimum fura dolog. Bár úgy tudom, hogy jogilag nem büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!