Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Tegyük fel szingli vagy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Tegyük fel szingli vagy, és 3 ismeretlen férfiról olvasod az alábbi jellemzéseket. Melyikkel mennél el randizni?

Figyelt kérdés

2-t is mondhattok, ha nem tudtok dönteni! De jó lenne, ha mindenki legalább 1-et, lehetőleg 2-t kizárna. (Ha nagyon antipatikusak, mind a 3-at. :D)

1. Korban nagyjából hozzátok illő, zöld szemű, világosbarna hajú. Arcszőrzete van, de nem szakáll, nem is borosta. Nem dohányos, nem sportol, ritkán berúg. Gamer, ezért sokat lóg a játékokon 4 fal közt. Átlagos testalkata van, szeretne komoly kapcsolatot.

2. Korban nagyjából hozzádillő. Világoskék szemű, sötétbarna hajú. Testalakata vékony, szálkás, magas. Szeretne komoly kapcsolatot, házasságot és családot is gyermekekkel. Nem dohányos, mértékkel iszik, sportol hetenete 1X - 2X. Kis szakálla van. Hobbija a zene, gitározik, énekel. Romantikus.

3. Szőke haj, barna szem. Edzőterembe jár, izmos. Alacsonyabb az átlagnál. Nem szeretne családot, de el tud köteleződni, ha szerelmes. Nem iszik, nem cigizik, egészségesen táplálkozik. Borotvált az arca mindig. Hobbija az edzőterem, meg a diéta, azaz a külseje, ami meg is látszik rajta pozitív értelemben.

2020. márc. 8. 14:27
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
A 3. is korban hozzád illő. Direkt nem írtam kort sehova.
2020. márc. 8. 14:29
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A második a legszimpatikusabb, de a szakáll nem jön be.

Viszont ezek az információk semmik. Könnyen lehet, hogy ha mind a háromról többet tudnék, hogy milyen személyiségűek, nem ez lenne a válaszom.

21/L

2020. márc. 8. 14:35
 3/21 anonim ***** válasza:
73%
1 vagy 3. 2-est ejtem, bár vele sincs nagy gond, de ha valakit muszáj kizárni, akkor őt. Mondjuk önmagában ez se sokat jelentene, mert a testbeszéd meg a hang nekem többet jelent élőben, mint a hobbi. De valahogy mindig kevésbé jöttem ki olyanokkal, akik magukat muzikálisnak tartják.
2020. márc. 8. 14:38
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Csakis a második. Még a hobbink is közös.
2020. márc. 8. 14:44
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

1-3kilőve, a gamer mert gamer, és én hülyét kapok tőle, a kedvemért meg ne tegye le, csak önszántából.

3 a testének él. No comment, számomra túltolta.

2es ritka kevés infó

2020. márc. 8. 14:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt kizárom, nálam a részegséggel szemben zero tolerancia van. Ha néha sem rúgna be, elmennék vele.

A második necces, attól függ, hány gyereket akar, ennek függvényében döntenék, hogy mennék vagy nem. Szimpatikus, hogy romantikus és zenél.

A harmadikkal elmennék, ha a hobbija nem azt jelenti, hogy ezen kívül semmi más nem érdekli.

2020. márc. 8. 14:50
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se érdekel.
2020. márc. 8. 15:02
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

1: Nem. Nekem fontos, hogy sportoljon a pasi -> ehelyett gamer is -> még kevesebbet mozog.

2: Nem. Nem gondolkodom házasságban, és gyereket sem hiszem, hogy szeretnék. Esetleg évek múlva ez változik, de nem sok esélyt látok rá.

3: Nem gondolnám, hogy komoly kapcsolat lehetne belőle, mert ha csak, vagy nagy mértékben a külseje érdekli, az nekem kevés, nem tudok felnézni ilyen emberre úgy ámblokk. De ez az egészséges oldala amúgy szimpi, biztos engem is motiválna, az vonzó. Ha jó arc, laza kapcsolatra jó lehet, vagy ha nem csak ennyi a pasi, akkor többre.

2020. márc. 8. 15:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Másodikkal, de barna szemmel.
2020. márc. 8. 15:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok romantikus,és a szakállat/borostát se szeretem,de ha közülük lehetne csak választani,a 2-es. De miért "csak" ők? Nekem bejön ha egy pasi sportol,de nem viszi túlzásba,180 cm+, tervezzen családot,és minden egyébben lwgyenek tervei. Szőke/barna haj mindegy,ahogy a szemszín is. Az összkép fogjon meg.
2020. márc. 8. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!