Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi lenne a jutalma annak a férfinak, akivel ismerkedsz és ezzel várna haza? (KÉPPEL)
Ő gyúrta a tésztát is, nem mirelit. Megalkotta, majd megpakolta hagymával, paradicsommal, vörösbabbal, kukoricával, ananásszal, erős paprika karikákkal?
Alapszósz: ketchup, pizzakrém, piros arany, szárított petrezselyem, bazsalikom, őrölt bors, fokhagyma granulátum.
Szexuális jellegű jutalomra is gondolhatsz, írhatsz ilyesmit. 😁
Életkort is pls.
Hat ha csinálna egy férfi nekem pizzát akkor "jutalomkent" azt kapna amit ker, meg szerintem magától értetődő, hogy ha kedveskedik a masik neked utana valahogy te is próbálod viszonozni.
Bocsi, az eletem a pizza 😃
Azért az alapszósz recepten még dolgozni kéne szerintem
Na meg a feltétek sem éppen az én ízlésemnek valók, de a szándékot természetesen értékelném és hogy ne legyek bunkó meg is kóstolnám a pizzát
DE mi az hogy jutalom? Ha én minden nap főtt étellel várom haza a párom akkor milyen jutalmat kapok érte? Ja hogy az természetes dolog?!
Azért ezt gondoljuk át kicsit
Ideges lennék és megkérdezném, hogy nekem miért nem csinált egy sima sajtos-sonkásat
33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!