Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csajozzak be úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak be úgy, hogy szexeljek is?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok és nagyon kanos már vagy fél éve. meglátok egy szép csajt egyből feláll.. ?

és már unom az önkielégítést.. hagyan csajozzak be úgy hogy szexeljek is... nem csak kihasználás... hanem szerelem, szemvedély... milyen utalásokat tehetek amik nem durvák... ?

2007. dec. 12. 16:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
75%
Ha már hosszabb ideje jársz egy lánnyal, szereted, és ő is szeret, kérdezd meg nyugodtan, hogy akarja-e. Ha még rövid ideje jártok, felesleges is rákérdezned, mert nem valószínű hogy akarni fogja, hacsak nem egy könnyűvérű k***va. Ne akard feltétlenül durr-bele módon, vár meg a megfelelő időpontot. Sok szerencsét! :) ;) Egy 13 éves csajszika
2007. dec. 12. 17:15
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Szia!Nah én pénteken ünneplem a 6 hónapja elvesztett szüzességem... :D Azt szűrtem le a kiírásodból,hogy nincsen barátnőd,és vágysz egyre.-de remélem azért tényleg így is van,hogy nem csak a szexre kell.Igaza van a "kiscsajszinak",ne durr bele bumm.Engem sokáig fűztek mire megtörtént.Mondjuk ha már barátnőd van és bevállalós fajta,egy idő után kezdjetek el pettingelni...aztán szépen lassan alakulnak a dolgok,és már (ahogy te unod az önkielégítést)mind a ketten a pettinget unjátok,többre fogtok vágyni.Nah akkor ha mind a ketten akarjátok,akkor történjen meg.Ha szűz vagy még,akkor azt javaslom,hogy szerelemből veszítsd el,ne kanosságból.Sok szerencsét!Egy 15 éves csajszika :D
2007. dec. 12. 18:11
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj de ennyi idősen úgy nem lehet becsajozni, hogy egyből szex legyen belőle, ahhoz idő és bizalom kell. Az egy dolog, hogy 30-40 évesen az embernek vannak egy éjszakás kalandjai, de 14 évesen ne legyenek! Ha lesz barátnőd, akkor is várnod kell a szeretkezéssel, hiszen elég fontos az első alkalom, különösen a lányoknál, meghatározhatja a nemi életét/életedet az egész életre. Nem kell semmit elkapkodni, hiszen még nagyon ráérsz, előtedd az élet. Csak türelmesen. Ha lesz barátnőd, nem kell majd utalgatni, hiszen ti egy pár lesztek és mindent megbeszéltek (jó esetben), így a smárolás, simogatás, pettingelés után szép lassan eljuttok a szeretkezésig is, de ne erőltesd, mert hidd el azt a lányok nem szeretik és azt sem, ha érzik rajtad, hogy csak azt akarod. Az önkielégítést pedig ne becsüld, jó kis dolog az. :)
2007. dec. 13. 15:09
 4/12 anonim válasza:
17%

szia tőled egy évvel idősebbb vagyok!

nekem se volt még pasim és én vágyok a szexre!

Kiváncsi lennék tényleg feláll ha meglátsz!

Pus

2007. dec. 13. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Van egy tuti lehetőség: www.rosszlanyok.hu itt találsz egész igényes kurvákat is. Ha van rá pénzed(5-10000Ft), akk menj!:)

De jól gondold át, nehogy megbánd!

Nem kell komolyan venned:)

Azért dukkolok!

2007. dec. 13. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a problémám sajnos...kettővel előttem szóló miből gondolja hogy felállna?:DTalán annyira jól nézel ki?
2007. dec. 16. 13:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha jól nézel ki mehet... :D
2008. márc. 27. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem játszva találhatsz rá lányt. Vagy (nah most elitéltek) kurvázz

én is ugy veszettem el . Pedig nem vagyok csunya meg voltak nőim is és átlagos vagyok.

2008. jún. 29. 07:07
 9/12 anonim válasza:
17%
elöször mond meg neki h baszni akarok és ha nem egyezik bele a rröszakold meg XDDD
2009. nov. 24. 17:33
 10/12 anonim válasza:
100%

Utolsó hozzászólónak:

Hát szerintem *************************

Érted:)

2010. szept. 9. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!