Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a fiúk ne csak barátként tekintsenek rám?
Az,hogy sok fiú haverod van,azt jelenti,hogy megtalálod a közös hangot velük,ami kezdetnek nagyon jó.
A szépségnél sokkal többet ér,hogy minden meg lehessen beszélni a pároddal és,hogy sokat lehessen nevetni vele.
Akit igazán érdekelsz,az biztos észrevesz smink nélkül is.
Ezen a kérdésen fennakadt a szemem, énis fogok feltenni egy ilyen kérdést. Jah elárulom hogy én srác vagyok és nekem mégfurább a helyzet, sok lány barátom van.
Ne próbálj erőltetve megváltozni. Nagyon nehéz helyzet.Segíteni sajnos nem tudok. Egyszer még jól fog jönni ha szótértesz a pasikkal(nekem is ezt szokták mondani:) ), ez az igazi álomnő alapfeltétele,sokmindenkinek tetszik az ilyen,
nagyon drukkolok neked.
legyél nőiesebb (viselkedésben)
nem tudom hogy nézel ki de ha rövid hajad van akkor inkább növeszd meg hosszúra vegyél fel szexy ruhákat
a smink meg egyáltalán nem olyan fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!