Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viszonyulnátok ahhoz, ha a randevún kérdésetekre őszintén elmondanám, hogy nem szeretnék soha gyereket és esküvőt sem akarok, csak élettársi kapcsolatot? Ez ok lenne arra, hogy ne akarhatok velem komolyabb kapcsolatot?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, az elhatározásom mindkét kérdésben végleges.2020. febr. 24. 15:28
21/22 anonim válasza:
Ne érts félre, de láttunk már olyat, hogy egy végleges döntés megváltozott, ahogy teltek az évek. Egy percig sem vonom kétségbe, hogy komolyan gondolod, de azért a te személyiséged is rengeteget változhat még.
22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat változtam az évek során bizzosan fogok is még, de e kérdésekben kizárt, hogy módosulna az álláspontom. Nem szeretem a gyerekeket, idegesítenek, az esküvőt felesleges rongyrázásnak tartom. Amit a gyerekre+esküvőre költenék, azt inkabb utazasra fordítom.
2020. febr. 25. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!