Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen hobbik vannak, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hobbik vannak, ahol sok lány fordul meg?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy felvennék valami olyan hobbit, ahol lenne lehetőségem lányokkal is megismerkedni. Sajnos 1 barátom van csak, de neki sincs olyan társasága, amelyen keresztül be tudna mutatni engem 1-2 lánynak.

Tudtok olyan hobbit, szabadidős programot, ahol vannak lányok és nem ciki férfiként részt venni, szóval ne hímzőkör legyen azért? (Táncolni, bulizni nem szeretek). Szakmám szerint mérnök vagyok. 29/F

2020. febr. 21. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lovaglás, jóga, főzőtanfolyam, festőkör.
2020. febr. 21. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Butikok táska részlegei
2020. febr. 21. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jóga-rengeteg nő, kevés pasi.

Felnőtt tánctanfolyamok, salsa klub-meg több nő, kevés pasi

Szervezett túrák-nemek aránya kb egyforma, de gyaloglás közben tök jól lehet beszélgetni

Bútorfestő tanfolyam/1-1 napos workshop-sok nő, kevés férfi

Kerámia tanfolyam/workshop-ugyanaz, mint az előző

Szervezett bringatúrák-kb. egygorma a nemek aránya

Rengeteg egyéb van, de gondolatébresztőnek talán elég ennyi

2020. febr. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!