Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk (mert tuti idetévednek) ti egy éttermes randi alkalmával a pénztárcát és egyéb holmikat amiket magatokkal visztek hova rakjátok?
Kabát zseb a tarcanak és a kulcsnak, farmer zseb a telefonnak, gumi a kicsi farmer zsebben vagy a tárcaban attól függ. Pénz egy külön eldugott zárt zsebben.
F/26
#16:55 (4-es), köszi, eddig te magyaráztad el a legjobban, hogy mit hol tudok elhelyezni.
Illetve még az, hogy a randipartnerért illik e odamenni vagy egyszerűbb, ha egy találkozóhelyet megbeszélünk (ő ott lakik helyben én meg buszozok).
"Férfiak, fiúk (mert tuti idetévednek)"
Ez komoly? Gondolom a standard logika, hogy akikkel egyetértesz számítanak majd a "Hős férfiaknak" akikkel pedig nem a "balek kisfiúknak"...
Amúgy alapból van egy kisebb oldaltáskám, olyan vagyok tőle, mint egy kalauz, ha ingben vagyok, vonaton néztek is már annak az idősek.
Nem erre gondoltam, hogy aki jól válaszol majd lesz a "Hős lovag", ez csak egy kérdés volt és ennyi.
Amúgy, ha annyira édekel elárulhatom, hogy nem a lehordó kommentek miatt tettem ki és nem troll kérdésnek szántam...
8-as,
az általad felsoroltakon kívül ajánlom, hogy legyenek veled az okmányaid (szig, TAJ, lakcím stb.), szemüveg, pipere, kulcsok, esetleg mindazokból néhány, amit más nők a hátizsákjukban hordanak.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!