Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Időt kèrt, mègis mièrt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időt kèrt, mègis mièrt?

Figyelt kérdés
Nagyon règóta ismerjük egymàst a sràccal aki tetszik soha semmi nem volt köztünk se egy szàjra puszi semmi,csak talàlkozgattunk mindig akartunk többet vagy ő vagy èn lèptem ki,4èv utàn ismèt itt tartunk talàlkoztunk èjjel-nappal beszèlünk ,időt kèr....ès eltünik,nem tudom meddig birom ha erőltetem mèg le is fog lèpni megint,vagy legyen valami vagy hagyjuk egymàst,mi lehet a gond?meddig vàrjunk? Ha minden stimmel mi a baj mègis?
2020. febr. 18. 11:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Megvárja még hogy alakulnak a dolgok a másik csajjal, vagy ennyire bizonytalan veled kapcsolatban.
2020. febr. 18. 11:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Kèrdeztem tőle kilèpjek? Azt mondta nem,de èn nem birom ezt igy ,vagy legyen valami vagy vègleg hagyjuk egymàst,de erőltetni sem akarom utànna megint x èvig ne beszèljünk :(
2020. febr. 18. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj...

Szerintem rég hagynod kellett volna.

Szerintem hagyjad innentől a dolgot.

Már rég találhattál volna egy normális srácot magad mellé anélkül hogy vissza-vissza tértek egymáshoz.

Én nem csinálnék ilyet (Meg szerintem senki sem) egy lánnyal ha valóban akarnék tőle valamit.

Talán csak talonba tart téged. Elég régóta. Hogyha már nincs kihez mennie ott legyél neki.

Sajnálom, én azok alapján amit leírtál férfi fejjel így látom. De ne legyen igazam!

2020. febr. 18. 12:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kár a gőzért! Tényleg olyat kéne keresned, aki normális.
2020. febr. 18. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akar semmi komolyat, de te úgyis ugrani fogsz, ha előkerül. Nálad stimmel minden, neki nem.
2020. febr. 18. 13:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor naiv vagyok,nekem az fordult meg a fejemben csalódàs miatt fèl egy új kapcsolatba belemenni nagyon bizonytalan velem kapcsolatban ahogy az első irta...de inkàbb egyre jobban gondolnàm hogy talonba tart,bàr semeddig nem jutottunk csak talàlka beszèlgetès(egymàst huztuk...) azaz érzèsem örökre felejtenem kell...
2020. febr. 18. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha rákérdezel és nem ad egyenes választ, nem igér valami határidőt, akkor nem gondolja komolyan.

Egy férfinél soha nem azt kell nézni mit ígérget, hanem azt mit valósít meg belőle. Az igéretektől lemegy a bugyid a helyéről, de soha nem fogtok a második fázisba lépni. Aki tényleg téged akar, az odamegy a lakhelyedre, a munkahelyedre, a fodrászhoz, a kozmetikushoz és megfogja a kezed és elmondja mit akar véghez vinni és eszerint cselekszik.

A hangemberekkel nem tudsz mit kezdeni, ők megrekednek az elmélet szintjén.

41F

2020. febr. 18. 15:21
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Első gondolatom az volt, hogy tedd fel neki határozottan a kérdést, milyen szándékai vannak veled és vannak-e egyáltalán. Aztán elvetettem, mert úgy járhatsz, hogy melléd áll, elcsesztek egymásra pár hónapot vagy évet, aztán meggondolja magát. Barátainál nem tudnál bizalmasan érdeklődni?
2020. febr. 18. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálja, mert megteheti, úgyis odavagy érte. Komolytalan. Aki akar téged, már rég veled lenne. Bármit csinálsz, ebből jó nem sül ki.

Hány évesek vagytok?

2020. febr. 18. 20:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Semmi konkrétat soha nem mondd utoljára annyit mondott idő kell ha ennyit vártunk ez a kis idő már semmi visszakérdeztem választ nem adott terelt... Persze ez egy elmulasztott találkozó után!
2020. febr. 19. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!