Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról ha valaki már az ismerkedési fázisban szerelmet vall neked?
Tételezzük fel, hogy ő komolyan gondolja és teljesen nyíltan elmondja, hogy mit érez irántad.
Nemet, kort is írjatok ha kérhetem.
(esetleg ha régebben erről másképp gondolkoztatok az is érdekes lehet)
Mi, férfiak, nagyon idejekorán szeretjük kimondani, hogy "szeretlek", mert könnyebbnek véljük az utat a... (igen, ahhoz!). Sok nőt ez a vallomás el is szédít és behódol, hiszen olyan jó ezt hallani!
Én 4 hónappal az ismerkedés után, heti 1-3-szori randevú után mondtam ezt a fülébe a leendő feleségemnek, de utána azon törtem a fejem, hogy tényleg komolyan gondolom-e. Komolyan gondoltam, házasok vagyunk pár évtizede.
Az nem mérvadó, hogy Neked úgy tűnik, hogy komolyan gondolja és nyíltan elmondja érzéseit. Mondani mindent lehet...
Nemem és korom kitűnik a fenti szövegből.
Volt olyan srác, akinek legelső szava az volt hozzám, hogy "szeretlek" és az én első szavam is az volt őhozzá. A megismerkedésünk ezzel kezdődött, néhány lassú tánc közben. Meg az előtt jó pár héttel egy hosszú szemezéssel.
Nos, ez még őrült tizenéves koromban történt. Tehát az ismerkedési fázis kimaradt, illetve az utólag jött. Ez egy "viharos" első látásra szerelem volt mindkettőnk részéről, filmbe illő, romantikus pillanatokkal...
Legelső találkozásunk úgy történt, hogy elmentem a szórakozo helyünkre, egy utolsó esélyt adva a sorsnak, hogy újra lássam ezt az ismeretlen, szép fiút. Sokáig vártam, de úgy tűnt, többé nem jön, azt sem tudtam, ki ő és hová valósi. Végül meguntam az egészet és csalódottan elindultam a tánctermen át kifelé, hogy akkor hazamegyek. Ekkor elsötétültek a fények, mert a lassú számok kezdődtek. Ahogy vágtam át a tömegen, felnéztem és megláttam, hogy ő jön felém. Csak álltam ott és nem tudtam elhinni. Hozzám jött, megölelt, táncoltunk. Meg sem tudtam szólalni, csak mikor fülembe súgta, hogy szeret, akkor én is kimondtam neki. Én komolyan gondoltam. De neki nem tudtam elhinni igazán. Kicsit megrémültem ezektől a hirtelen érzésektől, de egyben örültem is. Bennem sajnos mindíg ott voltak a kételyek. Mert ilyen vagyok. Egy kishitű, bizalmatlan szerencsétlenség. Sok év után, három szakítás és három ugyanolyan viharosan romantikus újrakezdés után vált nyilvánvalóvá számomra, hogy ő tényleg komolyan gondolta. Én tettem tönkre mindent azzal, hogy nem hittem el.
45/nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!