Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eddig háromszor randiztam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig háromszor randiztam egy lánnyal. Holnap lesz a negyedik randi. Felhívjam magamhoz, hogy jön ez ki?

Figyelt kérdés

Aranyos, egyszerűen beleszerettem. Először kávézni voltunk, és sétáltunk egy nagyot. Másodszor pizzázni hívtam meg, szintén egy nagy séta is volt utána, és sok beszélgetés, csók is. Harmadszor csak egy kávéra-sütire volt idő (neki egyetem volt, nekem meló, hétköznap volt). Most megbeszéltük szombatra, megnézünk egy kiállítást a belvárosban, aztán elmegyünk vacsorázni egy étterembe. Okos, aranyos, csinos lány, megvan a kémia is, úgy érzem. Felmenjünk hozzám majd? Ha igen, akkor megkínáljam egy kávéval, vagy itallal? Nem szeretnék nyomulósnak tűnni, és elrontani. Mi lenne a jó?

(Eddig két hosszabb távúm volt, az egyik diákszerelemből nőtte ki magát, a másik baráti körből volt. Rég volt így randim. Őt netről ismerem, de nem társkeresőről.)

(F/26, L/20)

2020. febr. 14. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%

Színház, mozi, kirándulás, társaság. A séta+beszélgetések még csak a felszín, nem sokat tudtok meg egymás jelleméről.

Ha az első sex kibontakozó szerelem beteljesülése, az a legszebb.

Megéri megvárni, míg beérik.

Az odáig megtett út csodálatos lehet, nem szabad kihagyni.

2020. febr. 15. 02:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek. Én is azon voltam, hogy még nem hívom fel magamhoz. Vagy ha igen, akkor max. egy üdítő vagy kávé, beszélgetés, ilyenek. Nem akarom lerohanni, amúgy sem.

(Előttem volt egy barátja, 19 éves korában kezdődött, fél évig tartott, nem laktak együtt).

Színház is jó ötlet, ő is mondta, hogy szereti. (Régebben én is jártam.)

2020. febr. 15. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!