Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből látszik egy fiatal nőn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből látszik egy fiatal nőn, hogy tehetős és jómódú?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy miből és hogyan lehet megállapítani egy nőről, hogy tehetős és jó körülmények között él?

Érthető, ha drága autóval érkezik ez szembetűnő vagy egy márkajelzett ruhadarab/óra is erre adhat következtetést de én inkább az összképre pontosítanák.

Régebben olvastam egy könyvet ami a luxusszállodaiparról szólt, ott az emelték ki hogy a recepciósok a hölgyek hajszínére és a festék minőségére figyelnek. Ha valakinek szépen van festve a haja akkor drága, minőségi festéket használt a fodrásza igy jóval nagyobb az esély arra hogy tehetős az adott személy.

Milyen más szempontok létezhetnek még?

2020. febr. 11. 23:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

4 es vagyok: Igényes női öltözködés nem feltétlen kényelmetlen. Ne haragudj, de én dolgoztam jogászok nők között is (messze kevesebb fizuval, mint 600k) és annyira jól öltöztek, hogy még én is elkezdtem nekik bókolni és igen, jól esik ha nőies nők között dolgozhatok, persze én is ingben voltam, szépen öltözve.

Egy 30 körüli StarWars, cicás pólós nő meg szerintem röhejes. 20 éves kor alatt még elmegy.

2020. febr. 12. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
@11 30 körüli? Ki mondta ezt neked? Az a csaj alig van 24-25. Alig csöppent ki az egyetemről, 2 éve dolgozik a szakmában... Legalább nem egy múmia, akit a púder tart össze, mint a többi.
2020. febr. 12. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
2 év után mire fel keres 600k nettót? Csak nem Nobel-dijas lesz?
2020. febr. 12. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, h nagyon is számít a külső. A jó külsőhöz pénz kell. A még jobb külsőhöz meg még több pénz kell.

Úgyhogy hiába tanítják az általános isiben, h nem számít a pénz még hogy mindenki egyenlő, utána bizony rajön az ember, h ez nem így van.

2020. febr. 12. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!