Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak le akar fektetni? Bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak le akar fektetni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
van egy srac akivel msotansag eleg sokat msn-ezunk tegnap szóba került a 2012 film es erre ő azt mondta , hogy hamár ugy is csak másfel évünk van hátra menyjek át hozzá és másfél évig éljuk az élet habos oldalát (tudom hogy hüjeség de nah), amugy meg msn-en mindig ő szokott irni először, de 2 napja leadtam neki a számomat és még csak meg sem csengetett és amugy is mind azzal a szöveggel jön , hogy tul jó kislány vagyok és meg akar véltoztatni,akkor most nem vagzok jó neki ugz ahogy vagyok? akkor most mi van, érdeklem őt v nem?
2010. júl. 23. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Utálom az msn-kapcsolatosokat. Szerintem világosabban látnád a dolgokat, ha személyesen is találkoznátok néha...
2010. júl. 23. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem érdekled... És nem hiszem hogy "csak" a szexre gondolt. De biztos eszébe jutott.
2010. júl. 23. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Első: Nem írta, hogy személyesen nem ismeri.
2010. júl. 23. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Ebből így nem derül ki, hogy csak le akar e fektetni. Amúgy ezt biztos hogy nem komolyan értette, de ha átmennél akkor persze hogy nem utasítaná vissza a dolgot, és ha 2012-ben mégsincs vége semminek akkor akár folytathatnátok is tovább. Ez inkább romantikus amúgy.
2010. júl. 23. 10:10
 5/9 Fülünyúl ***** válasza:
Mielőtt bármilyen konzekvenciát levonnál, vagy szándékoznál lefeküdni vele, személyes találkozó (nem csak egy) ajánlott. Ha kiderül, hogy valóban ilyen "furcsa" a srác, akkor sürgősen lépj tovább. Ne akarjon megváltoztatni.
2010. júl. 23. 10:16
 6/9 anonim ***** válasza:
de miért akarna lefektetni?? azt mondta h menj átt hozzá,nem azt h szexeljetek...én is rengetegszer mentem átt volt barátaimhoz még a kapcsolat elején h nem volt szex...sőt még petting sem...és ha nemakar elsőre lefektetni ha ottvagy akk sztm nem csak a szexet akarja.
2010. júl. 23. 11:17
 7/9 A kérdező kommentje:

a személzes találkozót feltétlenül megejtjük és aztán meglátjuk;

egzébként köszönöm az eddigi válaszokat, több is jöhet:D

2010. júl. 23. 11:33
 8/9 A kérdező kommentje:
*személyes
2010. júl. 23. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a majáktól származik!!:D
2010. júl. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!