Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha megismérnél interneten egy lányt és kiderülne a valóságban, hogy 1.76 magas?
Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 22:53
11/30 anonim válasza:
Tényleg? Gyere élőbe nézd meg ki a magasabb
12/30 anonim válasza:
Ferit is ismerem épp egy alacsony nővel beszélt figyeltem mekkora, vak nem vagyok még
13/30 anonim válasza:
Ki nem állhatom ha hazudnak
175centit nem tudom honnan a halálból szereztétek.
15/30 anonim válasza:
Azok vagyok ti milyen 175centiről beszéltek? Hülyék vagytok! Én se vagyok annyi
16/30 anonim válasza:
Valaki elmondaná hogy ez a 28%-os mit hadovál itt összevissza? Mintha be lenne nyomva vagy én nemtudom...de biztosan vannak problemák😂
18/30 anonim válasza:
A 188 centimhez tökéletesen menne a 1.76, de szerintem másnak se lenne problémája ezzel a magassággal.
19/30 anonim válasza:
Nem zavarna, általában tök mind1 mit mondanak, nagyjából belövöm mekkora lehet, de nem izgat, mert 188 vagyok. Nyilván ha egy böhöm nagy állat állna elém 2m magassággal, 130kilósan, akkor az már zavarna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!